Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry..

czekam na pierwszą wizytę u psychoterapeuty o 19 i czuję się strasznie wyobcowana.

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

- dla Was wszystkich chwila wytchnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mirabeleee, Wiem,wiem,że jest przystojny :P

choc jestem za kobietami ale widzę,że przystojniak ;)

dobra wracam bo przerwa jest he he :P

.Kinga., nie bój się będzie dobrze ;)

ja tez się bałem ale jak już tam dotarłem to wszystko ze mnie spłynęlo...

Nerwico chcesz mnie znów dopaść?!?!To skoczę do apteki po stoperan bo Cię chyba POSRAŁO!

F41.0<--- Było minęło... F41.1<--- już prawie nie ma :DCHYBA ZDROWIEJĘ :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.Kinga., dasz rade:). Na pewno. Ja też ide za tydzień i się nie boję. Myśle pozytywnie bo tylko dzieki temu pokonam mój problem:)

Niektóre stare rany nigdy się nie zabliźniają i krwawią przy najmniejszym nawet zadrapaniu.

Strach tnie głębiej niż miecze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Wam. za 15 minut wychodzę. Mam wątpliwości co do niej, bo już przez telefon jakoś nie bardzo mi się spodobała... Ale nie można tak po pozorach.. mimo wszystko..

Wiem co to bezsenność,depresja,autoagresja,samotność,huśtawki nastrojów,brak tożsamości,bezsilna rozpacz i gniew,bezpodstawny lęk i podejrzenia oraz porażka. Wiem co to radość i pasja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie znów stworzę dystans. Zawsze mam takie przeświadczenie, że ona mną gardzi, myśli gdzieś w środku że wymyślam i histeryzuję...

---

W dodatku znów mnie matrix złapał... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, masz takie dobre stosunki z mamą? zazdroszczę... Jestes w innym mieście niż oni?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krul, Strzelisz... zbierasz broń czarno prochową : D?

Wiem,kijowy żart, oby typ był ^^.

.Kinga., powodzenia.

dominika92, Jeśli ci to ma pomóc, to dzwoń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra. zbieram się. trzymajcie kciuki.

dominika92, dzwoń! korzystaj z tego, że ją masz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, nie przejmuj się że bełkot tylko jak masz taką potrzebę i może to pomóc to zadzwoń.

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, jestem pewna, że gdyby to wiedziała to chętnie by do Ciebie przyjechała...

Kiedy myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, żeby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem po. Świetna kobieta i szkoda, że tak krótko...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.