Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

slow motion, sporo, sporo, można przez ten czas tyle rzeczy zrobić :lol:

na prawdziwe widoki mnie nie stać. I wątpię, że kiedyś będzie. ;)

Czy ciężki... Według ludzi mających 140 pkt (na 150) w tamtym roku, nie. Ja jednak zazwyczaj balansuję na granicy 90-100. Dno i wodorosty. Nie zrobiłam większości zadań największej trudności. Pisaliśmy o ósmej, nie miałam rozgrzanego mózgu :mrgreen: (w regulaminie jest jak wół, że o dziewiątej! wtedy mi się lepiej pisało i zawsze miałam te głupie wyróżnienia!) i wena naszła mnie dopiero 10 minut przed końcem. Były zadania tragicznie proste i tragicznie trudne. Jak co roku, nie jestem zadowolona z siebie 8)

za dużo piszę... :roll:

-- 15 mar 2012, 16:01 --

wujekEgonDaCiKlapsa, to już lepiej zapalić zielone niż truć sie tabletkami.

Pamiętam okres czasu gdy bardzo popularne były tabletki acodin-na kaszel.

Z tego co się orientuję, w progach mojej szkoły nadal się tym jarają 8)

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, a gdzie optymizm odnosnie Twojej kariery. Paulina jak sie spotkamy chcę Twój autograf :mrgreen:

Dla mnie jesteś wielka. Matematyka dla mnie jest czymś czego nigdy nie rozumiałam i nie zrozumiem. :mrgreen:

-- 15 mar 2012, 16:04 --

dominika92, o i to mi się podoba!

▪█─────█▪

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vett, nie ma co się przejmować. U mnie takie kozaki z maturą byli. Och, czego to oni nie pozdają, bla bla bla. Ja mówiłem, że nie zdam, w ogóle się nie uczyłem, na dodatek wziąłem sobie dodatkowe przedmioty - i bum, nawet kilka 100% wpadło. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

slow motion, optymizm jest niepoprawny. Prawda jest taka, że aby żyć 'na poziomie', musiałabym puścić się z kimś bogatym. i w ostateczności będzie trzeba to zrobić. :roll: Nie umiem rysować, języków nie umiem, mam mało siły. Ewentualnie miałabyś autograf jakiejś sekretarki :lol:

No właśnie dochodzę do wniosku, że ja nie umiem tej matmy. Weszłam na to forum, tam są ludzie, którzy to potrafią... A ja? Ja nawet nie potrafię się tam zarejestrować, bo jako pytanie sprawdzające dali jakieś całki czy coś innego :lol: Jeszcze tak nam dowalili wiadomością o profilach w moim liceum, że ja dziękuję, nie wiem, co mam ze sobą zrobić... :roll:

dominika92, co, co, co zjadłaś? :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krul, ja tam już 'dla siebie' się nie przejmuję. Dyrekcja uznała, że skoro w podstawówce trafiły mi się wyróżnienia z matmy i byłam na wojewódzkim (a nawet laureatem nie byłam! dwóch punktów mi brakowało :mrgreen:), to w gimnazjum powinnam być geniuszem. Wysyłają mnie na wszelkie konkursy, a ja muszę ciągle spełniać czyjeś ambicje... :roll:

-- 15 mar 2012, 16:12 --

dominika92, no tak, przecież powstał taki wspaniały temat... :mrgreen:

1ktauj0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.