Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

dominika92, nie. Łóżko ogólnie nie rzowiązuje problemów, a jedynie je pogłębia. Po prostu czasem mam ochotę poddać się. Tylko ludzie na tym forum wiedzą, jaką walkę trzeba stoczyć każdego dnia i o każdy dzień. :why:

My mother said to get things done.

You'd better not mess with Major Tom...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore, też mam taką ochotę czasem..np. dziś..jeszcze ten mój lęk przed śmiercią, przed chorobą, wykończę się tym..kiedyś nie miałam tak..tzn. miałam ,ale nie tak długo , jakoś potrafiłam sobie przetłumaczyć, a teraz jestem niemal przekonana, że lada moment coś mi się stanie albo że jestem poważnie chora :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, Nie, nie jesteś, a myślenie o tym, nie polepsza sytuacji...

Ogólnie,myślenie o depresji,gdy ma się depresje, to najgorsza rzecz dla psychiki, bo to pogłębia ten stan.

chyba?

Huh, taki, jakiś dziwny dzień dziś :bezradny: .

A, no i witam wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, pogodowo?

zresztą, pogoda mnie nie interesuje,wolę to, niż, upierdliwe ciepło i słońce ;<.

Dobra... trzeba ogarnąć burdel w pokoju.

zaraz :mrgreen: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominika92, Zrobiłaś :), byle się nie poddawać, starać odrywać myśli od depresji, i innego, jak to zwykłem mawiać "psychologicznego gówna" .

Ale nie wiem, nie mam depresji, czy czegoś innego, domyślam się tylko mniej więcej jak taka osoba funkcjonuje...

Albo jestem na pograniczu.

Oby nie :<, wszelkie schorzenia są zbędne :<.

Dobra, idę umyć gary :<.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwny ten dzień. Czuję zakłócenia w Mocy, coś jakby krzyk z gardeł miliona zdołowanych istot, którym nic się kur... nie chce.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Core, hej.

Mam jakieś koszmarne dni od dość długiego czasu i nie mogę się podnieść... :roll:

-- 12 mar 2012, 17:49 --

Mad_Scientist, mam takie jedno małe pytanie. Czy głosowanie na piękności naszego forum będzie dla uczestników ukryte, czy to przejściowe? :P

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie, niedługo zbliża się głosowanie.

A DLACZEGO MI WYSKAKUJE, ŻE NIE MAM UPRAWNIEŃ BY ZAGŁOSOWAĆ, COS TRZEBA ZROBIĆ??

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to poszukam jakiejś mądrej foty :mrgreen: startuję raz sie żyje

-- 12 mar 2012, 18:12 --

a gdzie fotki wrzucać, sorry

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.