Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Sabaidee, jeśli już to sam się mógł pan utopić, we własnej ślinie.

Ano właśnie... rozregulował się strumień wody, który chłodzi podczas borowania. Mając w ustach palce dentysty i urządzenie do borowania nie można ani nadmiaru wody połknąć, ani krzyczeć. Dopiero moje wyłupiaste, przekrwione oczy dały dentyście znak, że coś jest nie tak.

A propos dentystów. Bardzo bardzo gabinety dentystyczne podobały mi się w Chinach. Tak jak w Polsce salony fryzjerskie są zwykle tak usytuowane, że wszystko widać z ulicy tak w Chinach jest z gabinetami dentystycznymi. Siedzisz sobie wygodnie w fotelu niemal na wystawie z otwartą paszczą i ku uciesze gawiedzi dentysta gmera Ci w zębach. Zero prywatności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brrr, aż ciarki mnie przechodzą na samą myśl, mam kurewską dentofobię. Dobrze, że nie muszę się tam pokazywać poza kontrolami.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja p... własnie na głównej forum zobaczyłem banner z reklamą gabinetu dentystycznego "Uśmiechaj się i gryź bez niespodzianek" :lol: A wcześniej było o tym, że Jezus mnie kocha. :P

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sabaidee, to choroba zaliczana do "wstydliwych", nie wiedzieć dlaczego??? Mnóstwo ludzi ma z tym problemy, a kobiety, które rodziły "siłami natury",prawie wszystkie.Mój Mąż tak cierpiał z tego powodu, że aż poddał się operacji, która bardzo Mu pomogła.

Polecam doraźnie tę maść, z której i ja czasem korzystam:

http://www.boiron.pl/avenoc%C2%AE-masc/

Jeśli sprawa jest poważniejsze, radzę wizytę u proktologa / my korzystaliśmy z pomocy specjalistów na Ordynackiej/, który oceni, czy to można jeszcze leczyć zachowawczo, czy raczej już tylko operacyjnie.

Ogólnie to dość przykra dolegliwość, szczególnie gdy budzi człowieka w środku nocy....

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.