Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

freya, przykre doświadczenie z mężczyzną o którym piszesz + wzorzec wyniesiony z dzieciństwa przyczyniają się do tego, że masz trudności w okazywaniu uczuć obecnemu facetowi. myślałaś żeby nad tym jakoś popracować?

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heeej ja wróciłąm

fajne rzeczy kupiłam w ikea :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

monk.2000, kwiatek, firanki poduszki poszewki szklanki dzbanek

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trombeczka, heeeej ;) co robiłaś?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzę na terapię, ale jak na razie ciężko mi się całkowicie otworzyć.

freya, otwórz się sama przed sobą. myślę, że warto postawić na uważną introspekcję. trzymaj się ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, noo jesień, póki co jest łądnie sucho i słonecznie przynajmniej dzis tak u mnie było wczesna jesień lubie a pluchy nieeeee

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eurydyka1, heeej trombeczka, aaaaa oki

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mushroom, można o grach trochę pogadać. Zajrzyj do off-topicu.

Czuję się na tyle dobrze, że nie myślę o tym jak się lepiej poczuć, co było dominującym dążeniem od długiego czasu.

I teraz nie wiem, czy sam zapracowałem na to, czy zasługa leków, a może jakaś hipomania. Hmm.

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stresuję się powrotem do pracy po tych dwóch tygodniach na zwolnieniu...

Najgorsze, że wcale nie wyzdrowiałam. Będę tam kichać i prychać na ludzi.

W ogóle obawiam się, że takiej bidnej stażystki jak ja to nawet nikt nie zauważy, że wróciła i nie będę wiedziała co zrobić. Na wszelki wypadek upiekłam rogaliki to może na nie ktoś zwróci uwagę. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.