Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

monk.2000, dziękuję za radę. ;) Z 2 strony też taki większy dysk nie rozwiąże sprawy, tylko będę dalej nagrywał, często nie oglądał i później szkoda mi będzie skasować. Mam jednak nadzieję, że za jakiś czas dzięki terapii nerwicą natręctw się zmniejszy. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

*Monika*, no i koniec wakacji :bezradny:

Tak. Szkoda :?

Ja i tak w sumie miałam 3 tygodnie wolnego, resztę spędziłam w pracy.

Nauczycielki poszły na urlop, a ja ogarniałam remonty w przedszkolu. Teraz też mam remont, wymieniamy okna. Czuję parcie bo się nie wyrobimy do poniedziałku. No, ale cóż ... trzeba sobie radzić.

Dzieci będą wyeksmitowane do innych sal zabaw.

Monisia czuwa nad ich bezpieczeństwem ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z 2 strony też taki większy dysk nie rozwiąże sprawy, tylko będę dalej nagrywał, często nie oglądał i później szkoda mi będzie skasować.

też tak miałem. Teraz odpowiadam sobie na pytanie czy w tym momencie chciałbym obejrzeć ten film/program, jeśli nie to sru kasuje to bo nie ma co się łudzić że kiedyś może sobie jednak odpalę :lol:

Teraz też mam remont, wymieniamy okna. Czuję parcie bo się nie wyrobimy do poniedziałku. No, ale cóż ... trzeba sobie radzić.

*Monika*, tak to już jest w tej budowlance, rzadko są dotrzymane terminy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nefertari, humorki super, jak na niedzielę, przynajmniej u mnie. Nie ma klasycznej zwiechy przed poniedziałkiem. Oby nastroje nie ostudziły się z biegiem dnia ;)

A jak humorek u Ciebie?

-- 25 sie 2013, 17:50 --

Po wycieczce nad morze nawet <> nie wyprowadziła mnie z równowagi Aleście nasmarowali postów jak mnie nie było

Moja reakcja z początu była mniej więcej taka:

foto_7a2dd4e65eba501cfd64864418d0066_org.jpg

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, że każdy odpowiada za siebie. Nie pisałam też, że mnie to w jakikolwiek sposób bulwersuje. Podstawowa kwestia jest taka, że zwyczajnie nie spodziewałam się tego, co tam zobaczę. No i radośnie czytam sobie różne wątki, problemy mniejsze lub większe, wiadomka. O, jakaś zatoka nudystów, klik i 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.