Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

siostrawiatru, to chyba nie wystawiają, bo zwykle widzę rozmiary od 36 :bezradny:

a 1 numer za duże to jakis problem, gorzej jak za małe. Nigdy nie miałem za dużych butów, parę razy natomiast za małe nosiłem i paznokcie mi poschodziły. Raz nawet jak biegłem w zawodach przełajowych to na bosaka skończyłem bo dostałem wypasione kolce przed biegiem ale oczywiście za małe, no ale zaowdy wygrałem i to był mój największy sukces sportowy w życiu. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, to chyba nie wystawiają, bo zwykle widzę rozmiary od 36 :bezradny:

a 1 numer za duże to jakis problem, gorzej jak za małe. Nigdy nie miałem za dużych butów, parę razy natomiast za małe nosiłem i paznokcie mi poschodziły. Raz nawet jak biegłem w zawodach przełajowych to na bosaka skończyłem bo dostałem wypasione kolce przed biegiem ale oczywiście za małe, no ale zaowdy wygrałem i to był mój największy sukces sportowy w życiu. :mrgreen:

O k... :mrgreen: Jesteś niesamowity :mrgreen:

-- 16 maja 2013, 20:25 --

K... właśnie zdałam sobie sprawę , że jestem jak al bundy :? Żenada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do butów to zauważyłem że adidasy marki adidas mają chyba najbardziej zawyżane numery, np 48 jest dla mnie za mały gdy innych marek w 47 się wcisne czasem, a 48 prawie zawsze właśnie za wyjątkiem adidasa, także 36 adidasa to maks 35 rzeczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O k... :mrgreen: Jesteś niesamowity :mrgreen:

-- 16 maja 2013, 20:25 --

K... właśnie zdałam sobie sprawę , że jestem jak al bundy :? Żenada.

lepiej jak Bundy niż jak Kiepski którego ja jestem odpowiednikiem, bo dla ludzi z naszym wykształceniem pracy nie ma. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

carlosbueno, z tym bundym to Ty mnie tak nakierowałeś dawno temu. Ale nie gniewam się
Ja tam wolałem Bundych od Kiepskich może dlatego że młodszy byłem jak Bundych puszczali a w Kiepskich ta muzyczka i podkład dźwiękowy zawsze mnie wkurzał i wkurza do dzis. No ale Ferdek i tak jest w porównaniu do mnie człowiekiem sukcesu bo ma żonę i spłodził dzieci :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.