Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

variable, 'kiedyś', a co z teraźniejszością? To teraz jestem młoda, teraz czas na głupie, nastoletnie szaleństwa, na oswajanie się z ludźmi.

ja chcę po prostu normalnie żyć, wśród ludzi i z ludźmi i nie być osobą, z którą znajomość jest powodem do wstydu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

variable, 'kiedyś', a co z teraźniejszością? To teraz jestem młoda, teraz czas na głupie, nastoletnie szaleństwa, na oswajanie się z ludźmi.

ja chcę po prostu normalnie żyć, wśród ludzi i z ludźmi i nie być osobą, z którą znajomość jest powodem do wstydu

O to, to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeczytałam kilkanaście stron tego wątku i doszłam do wniosku, że gdyby zebrać nas wszystkich razem, zaludnilibyśmy jakieś opustoszałe miasto. I tak w ogóle to witajcie (bo tak się składa, że to mój pierwszy post na forum).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hupp, Witaj :)

Mimo, że mam kogoś, zaczynam powoli układać sobie życie po swojemu. Nie jestem tą samą osobą sprzed roku. Nareszcie czuje się sobą mimo bajzlu w głowie... Jestem zmeczony tym związkiem, chociaż wszyscy mówią, że jesteśmy idealni. I to moje pytanie "i co? znowu dostałbym w pysk, że jesteś wściekły na pracę?" przeważyło. Duchowo umarłem dawno temu, uczuciowo mam niedopałki, coś się tam tli, ale nie chcę tego zgasić z tą osobą. Kocham cię, ale ja tak nie wytrzymam dłużej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczynam dochodzić do wniosku, że powinnam być jednak samotna zamiast panicznie szukać kogokolwiek do kochania...

a zarazem bardzo potrzebuję drugiego człowieka by czuć się trochę lepiej...

ciepła i dotyku...

I to nie jest takie widmo oczekiwań. Byłam ostatnio na koncercie i zaczęłam się czuć bardzo źle, nastrój zjechał mi na sam dół..

poprosiłam przyjaciółkę by mnie na chwilę przytuliła... i pomogło..

Powinnam wynająć profesjonalnego przytulacza... :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi