Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, mała_mi123 napisał(a):

A co, jest jakaś kasa płacona od postów i klikalności strony/ wyświetleń reklam?

Aż takiej wiedzy nie posiadam. Jako były członek ekipy zastałam forum w zapaści i celem było odbudowanie zaufania użytkowników do forum. Kierowaliśmy się dobrem użytkowników oraz forum. Gdyby ktoś na to się nie zdecydował i nie podjął trudu nie wiem co by było. Cel i działania przyniosły wymierne skutki co jest satysfakcjonujące dla mnie osobiście. Wiem tylko, że funkcja jest odpowiedzialna i robi się to kompletnie za darmo. Każdy z nas włożył  mnóstwo energii i zaangażowania a także siebie. Stąd mój komentarz na temat liczenia postów. Zwyczajnie wiadomo czy założony plan przynosi wymierne skutki. Reszta to wp.pl i @shadow_no

Edytowane przez Melodiaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, jetson napisał(a):

Masz na myśli odpisywanie w postach jako prywatna wiadomość?

mam na mysli ze twoj domysl byl blędny. Zwyczajnie ktos chcial mi troche potruć publicznie i tak wyszlo.

A z tego co ja kiedys slyszalam nikt nie ma kasy z tego i nie jest zatrudniony u wp, to glupie domysly tez @mała_mi123 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Miaina napisał(a):

Czasem dopasowujemy odpowiedzi do nas. Chcemy by nas tłumaczyły w najprostszy sposób. Nie jestem znawca tematu, ale moja inność mi nie przeszkadza, nie czuję się z nią samotna. Chociaż, gdy byłam młoda to czułam się wyobcowana. Próbowałam się dostosować i było mi z tym źle. Jednak nigdy nie sabotowałam zawiązujących się więzi, nawet gdy nie miałam pewności, że będzie z tego coś dobrego. Oberwało mi się kilka razy dosyć mocno, ale prawie z każdej opresji da się wyjść. 

Właśnie się zorientowałam że chciałam oznaczyć chyba @minouprzepraszam!!! Ale wasze nazwy tak ni się mylą jak zresztą wszystko. Ale i tak dziękuję za odpowiedź. Do tematu pasuje jak ulał:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi