Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

To tak nie działa :D 

No wiesz, zupełnie obcymi osobami nie jesteście dla siebie. Dużo wiecie o sobie…wówczas przy pierwszym spotkaniu nie zdziwiłbym, gdyby nastąpiło „klik” ( przynajmniej u jednej że stron :D ). Pytanie tylko, co na to Twój kot? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalila_ napisał(a):

W sensie są ludzie i sytuacje przy których nie musisz udawać ale to mniejszość życiowych sytuacji. Ja jako dziewczyna nawet przy koleżance jestem nieco bardziej ułożona przynajmniej staram się być.

Aaa to inaczej Cie odebrałem, w takim razie. Takie udawanie musi być, na dłuższa metę strasznie uciążliwe, wysysając energię i chyba również radość z relacji (?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, brum.brum napisał(a):

Aaa to inaczej Cie odebrałem, w takim razie. Takie udawanie musi być, na dłuższa metę strasznie uciążliwe, wysysając energię i chyba również radość z relacji (?)

Inaczej? No w każdym razie twoje słowa bardzo pasowały do audhd. Mi się nie udało tak ładnie napisać, potem czytam to co Ty napisałeś i pasuje!

Strasznie wysysa energię. I to nie że koleżanka, ale tak masz i przy gościach, i u lekarza, i w pracy, i w markecie itepeee

18 minut temu, brum.brum napisał(a):

Osobiście takie pary podziwiam, jeśli tyle lat ze sobą wytrzymują. 

Haha to był żart mój;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Baju baju proszę Pana :D znam ten dryg znam te miny już na pamięć lalala

Może właśnie nie znasz?

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

Żartowałam indyczek

Wiesz co to dzban Schrödingera?

36 minut temu, brum.brum napisał(a):

W naszym kraju - na pewno. Jednak w relacjach z ludźmi, to już nie. Jak dla mnie to jest paskudna cecha wtedy. 

No bo trzeba wiedzieć, przy kim można zdjąć maskę. A nie każdy zasługuje na szczerość.

26 minut temu, brum.brum napisał(a):

No wiesz, zupełnie obcymi osobami nie jesteście dla siebie. Dużo wiecie o sobie…wówczas przy pierwszym spotkaniu nie zdziwiłbym, gdyby nastąpiło „klik” ( przynajmniej u jednej że stron :D ). Pytanie tylko, co na to Twój kot? :D

Weź ty nie strasz ani mnie ani Dalili :D 

Ale fakt faktem, znając moją dziewczynę wiem, że Dalili wyjątkowo by nie polubiła, i to nie przez zazdrość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Inaczej? No w każdym razie twoje słowa bardzo pasowały do audhd. Mi się nie udało tak ładnie napisać, potem czytam to co Ty napisałeś i pasuje!

Inaczej, bo mam jakiś obraz Ciebie po tym co piszesz i nastąpił zgrzyt u mnie :D 

A jeszcze chyba nikt mi nie zdiagnozował autyzmu. Interesujące, nie powiem :D

skupiam się mocno podczas pisania tutaj, żeby było to w miarę składne, zrozumiałe. Moje derealizacje, niepokój i szereg innych objawów przeszkadzają w koncentracji na tu i teraz. Jednym z zaburzeń jakie mi oficjalnie zdiagnozowano to nerwica lękowa z nawracającą depresją. Mam jeszcze w pakiecie inne, żeby nie było że tak kolorowo u mnie :D a Ty z czym się borykasz na codzień? Rozumiem że autyzm, tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, brum.brum napisał(a):

Inaczej, bo mam jakiś obraz Ciebie po tym co piszesz i nastąpił zgrzyt u mnie :D 

A jeszcze chyba nikt mi nie zdiagnozował autyzmu. Interesujące, nie powiem :D

skupiam się mocno podczas pisania tutaj, żeby było to w miarę składne, zrozumiałe. Moje derealizacje, niepokój i szereg innych objawów przeszkadzają w koncentracji na tu i teraz. Jednym z zaburzeń jakie mi oficjalnie zdiagnozowano to nerwica lękowa z nawracającą depresją. Mam jeszcze w pakiecie inne, żeby nie było że tak kolorowo u mnie :D a Ty z czym się borykasz na codzień? Rozumiem że autyzm, tak?

Kojarzę że masz nerwice PTSD i fobie. Ale znowu źle napisałam, Ty opisałeś mnie(prawie autyzm moj) lepiej niż ja sama umiałam to ubrać w słowa. W sensie to o udawaniu/wpasowywaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

53 minuty temu, Doktor Indor napisał(a):

Może właśnie nie znasz?

Wiesz co to dzban Schrödingera?

No bo trzeba wiedzieć, przy kim można zdjąć maskę. A nie każdy zasługuje na szczerość.

Weź ty nie strasz ani mnie ani Dalili :D 

Ale fakt faktem, znając moją dziewczynę wiem, że Dalili wyjątkowo by nie polubiła, i to nie przez zazdrość.

Ona ma patologicznych znajomych, to pewnie byśmy miały wyjątkowo dobra komitywe.

A Ty wiesz co to cytat z polskiej piosenki lat 60? :d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem samotny od kiedy dane mi było zawierzyć Jezusowi Chrystusowi, wejść także rzez Niego w społeczność z BOGIEM jako Ojcem  ... " Tym zaś, którzy go przyjęli, dał prawo stać się dziećmi Bożymi, tym, którzy wierzą w imię jego, (13)  którzy narodzili się nie z krwi ani z cielesnej woli, ani z woli mężczyzny, lecz z Boga. (14)  A Słowo ciałem się stało i zamieszkało wśród nas, i ujrzeliśmy chwałę jego, chwałę, jaką ma jedyny Syn od Ojca, pełne łaski i prawdy." - Ewangelia Jana 1:12-14 Biblia Warszawska

Mam także od BOGA Żywego bliskie wierzące osoby. Jak ON pozwoli, to jutro jadę do nich do Łodzi na weekend by miec wspólny Boży rodzinny czas  ... nigdy sam 🙂 

"Nowe przykazanie daję wam, abyście się wzajemnie miłowali, jak Ja was umiłowałem; abyście się i wy wzajemnie miłowali. (35)  Po tym wszyscy poznają, żeście uczniami moimi, jeśli miłość wzajemną mieć będziecie." 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi