Skocz do zawartości
Nerwica.com

Samotność

ixi

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Albo buszować w zbożu:D

Pewnie bym jeździła gdybym dobrze znosila podróże. W praktyce to jak jadę do babci 5 godziny jazdy pociagiem drugie tyle muszę odpoczywać czyli dzień z głowy 

A jak z fobią społeczną u Ciebie, przy takim spotykaniu się, poznawaniu ludzi? Chodzi mi o to, czy czujesz jakiś dyskomfort, lęki, napady paniki ? Jak ja spotykałem się - te wiele lat temu, wtedy nie miałem fobii , ani takich ciężkich stanów nerwicowych, jak teraz, od kilku lat. Problemu z poznawaniem/spotykaniem się nie miałem. Pomogło mi to na pewno w pewności siebie ( jestem introwertykiem) , w przełamaniu jakichś blokad w głowie, w stosunku do Kobiet, nawiązywaniu nowych relacji, rozmowie z drugą osobą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, Dalila_ napisał(a):

To też ;) skąd wiedziałeś:P

A wyciągnąłem właśnie szklaną kule i rozłożyłem tarota i tak mi pokazało :D

A problemy z żołądkiem ( może refluks, zgaga ) występują u Ciebie? Taki niepokój z tyłu głowy i uczucie że trzeba to jeszcze i to zrobić, przeczytać, dowiedzieć się ? Ciekaw jestem czy z naturalnym i bez problemowym poznawaniem nowych ludzi czy też miejsc, gdzieś nie jest zakorzeniona mimo tych wszystkich spotkanych twarzy - nieufność (?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi