Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

kafka, przez bramę, znajdziemy dziada

dobrej nocy wszystkim..

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

roxaneczka37, łoj, to wesoło pewnie miałaś. Masakra.

taki Titanic domowy, wściekła byłam, a dodatkowo bezradnosć policji i straży to jakaś porażka. Oni są. Nic nie robia, po prostu są.

Trzeba walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innym ścieżkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on nie jest ubezpieczony, ja tak, ale to była jakaś masakra. Zatkał sb brodzik w domu i zostawił szlauf..

lało się a on nie otwoerał drzwi, myslalam, ze sufit mi tak namoknie, ze sie zawali zwyczajnie. Pogrom

Trzeba walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innym ścieżkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zle spalam w nocy, wstalam o 8 rano nieprzytomna. 9 godzin w pracy, bolalo mnie serce, mala derealizacja, klienci mnie wkurzyli smiecac pustymi puszkami po sklepie, potknelam sie o pudlo i rozwalilam noge, za kolacje zjadlam frytki i warzywa z sosem i grzybami, teraz mi mdlo.

Czuje sie nieogarnieta i jakas taka wyjeta z innej beczki. Ugh :-|

"If a man earnestly seeks a righteous life, his first act of abstinence is from animal food."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem trochę zła, bo oglaadając siatkę przy tacie, zrozumiałam, ze jestem wiekszą patriotka od niego. Coz, szkoda, ze jak noga się powija to nie ma wsparcia u pozornie wzorowych kibiców..to przykre :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męka.. jutro c.d., oby nie gorzej niż dzisiaj.. bo nie udźwignę i poddam się łykając jakieś benzo..

Peja śpiewał:

"Piekło, męka, tu nikt k.... nie pęka, przed nikim nie klęka, z dnia na dzień się wymięka.."

"Objawy mają swoje znaczenie"

Zygmunt Freud (1856-1939)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi