Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, alone05 napisał(a):

Dzisiaj miałam pełno różnych zajęć, czytałam książki, wyprałam dwa staniki ręcznie, pomalowałam paznokcie, wykąpałam się, umyłam włosy, nałożyłam mgiełkę na włosy.

Coś dla umysłu i ciała 👏🏻 brawo 

Mój dzień w sumie zaczął się już o 3 w nocy bo kolegę podwoziem na lotnisko. Później znowu spanie a dalej tylko oglądanie sportu, praca i smarkanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Żaba Monika napisał(a):

Wczoraj: zakupy w Lidlu, spacer, kurs na laptopie, Xbox, słuchanie audiobooka, prasowanie, oglądanie ceremonii zamykającej igrzyska.

Sorry, ale to jest temat o dzisiejszym dniu

:D*

emotka

3 godziny temu, Lusesita Dolores napisał(a):

Już wiem, że będzie okropny.

Walcz laska!

Mój dosyć intensywny bo już było kilka spotkań a teraz żmudna dłubanina 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, cynthia napisał(a):

Wstałam o 8, posprzątałam, koleś od światłowodu przyjechał, ale nie podłączył bo był sam a potrzebował rąk do roboty. Byli już drugi raz i ciągle coś. Już mnie to wkurza.

Ale będziesz mieć szybki internet.

Pamiętam, że jak podłączali mi pierwszy w życiu internet w domu to była to jedna z najbardziej wyczekiwanych chwil w moim życiu. Jezu ile ja się nagimnastykowałem, żeby to zrealizować a w sumie byłem dzieckiem. A efekt tego miał wpływ w sumie na całą reszte życia o_O

Temat podłączania internetu zawsze więc wzbudza emocje xddd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Przemoc psychiczna. Rozwale Cie sila wlasnego umyslu.

Jeśli myślisz, że masz taką moc, to ja wiem jakie tabletki mogą Ci pomóc wstrzymać te konie.

Ja tu notorycznie jestem narażany na przemoc psychiczną i znęcanie się nad adminem.

Żaba dnia mi nie popsuje! Bardziej martwi mnie ze w tym dzisiejszym dniu katar zamiast odpuszczać to się rozkręca. Ale nie wiem czy to może być Twoja sprawka. Jakieś voodoo czy co

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, shadow_no napisał(a):

Jeśli myślisz, że masz taką moc, to ja wiem jakie tabletki mogą Ci pomóc wstrzymać te konie.

Ja tu notorycznie jestem narażany na przemoc psychiczną i znęcanie się nad adminem.

Żaba dnia mi nie popsuje! Bardziej martwi mnie ze w tym dzisiejszym dniu katar zamiast odpuszczać to się rozkręca. Ale nie wiem czy to może być Twoja sprawka. Jakieś voodoo czy co

Tak, to ja 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja się spakowałam i czekam aż mi się pranie wywiruje. Potem jadę na lotnisko i lecę do Polski. I jeszcze kwiatki dzisiaj umyłam z kurzu.

ciotka z ameryki przyjezdza co nam przywieziesz :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi