Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, shadow_no napisał(a):

Pokaaa, ja chcę ją chce

już całe zjedzone... mała brytfanka, to szybko poszło, a było to ekstrawaganckie tiramisu, bo z kajmakiem i prażonymi orzechami w miodzie :D ale za słodkie dla mnie, wolę jednak klasyczne tiramisu

a dzisiaj załatwiłam parę spraw na mieście, czekał na mnie wyborny obiad w domu i byczę się teraz :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

No Ty chyba sobie żartujesz. I nawet foty nie było? To przecież nawet nie smakowało

nie zdążyłam pstryknąć foty, bo od razu dorwano się do ciasta, ale ładnie to aż tak nie wyglądało, samo kakao z wierzchu :D 

3 minuty temu, shadow_no napisał(a):

Ja już na stanowisku i próbuję nadrobić przed jutrem robotę do wyrobienia

o rany, w święto pracować, kto to widział!

Edytowane przez little angel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolne, wolne, wolne. I tak pewnie cały styczeń, no może z kilkoma wyjątkami. Się okaże. W ten czas chcę się znowu wciągnąć w czytanie. Ostatnio czytam "Ślepnąc od świateł" - Żylczyka. Pewnie sporo osób z was zna, a może niewielu. Cudowny styl pisania. Te opisy, barwne zdania. Można się wczuć w to, co się zaczyna tam dziać. No, chyba będzie dobra 🙂 A nawet jeśli historia nie zachwyci, to i tak przeczytam. Choćby ze względu na cudny styl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wysprzatalam sobie w końcu w lekach. Masakra ile tego mam. I śmieci i leków których nie używam. Normalnie apteka. Wywalilam ciuchy z szafy na podłogę i licze, że się same posegreguje, zaniosą na strych i poskładane te których używam xd a wcale nie używam wielu, więc będzie pusto jak na tak wielka szafę.

Kot lazi po ciuchach. Włazi do szafy i szuflad. Ma zabawę hahahah

Cykle Wam fotkę. Tylko się nie wystraszenie. Dopriwadze to do porządku zaraz...

IMG_20260108_110839.thumb.jpg.1449e61131e68f291ee39faff0a6f82a.jpgIMG_20260108_110817.thumb.jpg.5fc0212cba0b373d4624516354c4a2cc.jpgIMG_20260108_110726.thumb.jpg.6ca5df471ea855ea500050e04a7ac803.jpg

IMG_20260108_110801.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

31 minut temu, Jurecki napisał(a):

@Verinia ładnego masz kotka :smile:

no, prawie mój. Sąsiada. Ale wpada prawie codziennie 😜

5 minut temu, MicMic napisał(a):

Odśnieżałem samochód, ledwo żyje xd

ej.. to ty slaby. Mój tato wszedł na dach garażu i go odśnieżał xDDDDDDDD ja się zawsze o niego tak boję, a ten po drabinie, wskoczył na garaż i odśnieża. Garaż jest z blachy, więc ciężar śniegu może zawalić garaż, niby. NIe znam się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Verinia napisał(a):

ej.. to ty slaby. Mój tato wszedł na dach garażu i go odśnieżał xDDDDDDDD ja się zawsze o niego tak boję, a ten po drabinie, wskoczył na garaż i odśnieża. Garaż jest z blachy, więc ciężar śniegu może zawalić garaż, niby. NIe znam się.

No odrywanie tego lodu, 2 tygodnie ponad stał. Masakra. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sporo dzisiaj popracowałam, mimo nieustannego bólu głowy od rana, miałam nawet dobre flow i przynajmniej będę miała mniej roboty jutro. Miałam po pracy zrobić sobie przejażdżkę autem, ale przez tę głowę wylądowałam w łóżku. Odgrzałam sobie obiad, zaraz się wezmę za zmywanie, mam potworny głód zielony, ale może jakoś to przetrwam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, little angel napisał(a):

Sporo dzisiaj popracowałam, mimo nieustannego bólu głowy od rana, miałam nawet dobre flow i przynajmniej będę miała mniej roboty jutro. Miałam po pracy zrobić sobie przejażdżkę autem, ale przez tę głowę wylądowałam w łóżku. Odgrzałam sobie obiad, zaraz się wezmę za zmywanie, mam potworny głód zielony, ale może jakoś to przetrwam...

zrób sobie rumianek z kilku torebek, może poczujesz się lepiej 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Verinia napisał(a):

Też nie lubię jak włazi na dach. A dobrze że odsniezyl, pamiętacie jak się zawaliła hala z wystawą gołębi w Katowicach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi