Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Qrva, kryzys mam.

Czuje sie, jakby mi sie splot sloneczny zamienil w wiertarke udarowa wysokoobrotowa (np taka AEG).

I wlasnie zaczela mnie bolec leb. Prawie nigdy mnie nie boli.

Z rana popracowalam i to ostro - ok 30 swiec zrobionych, teraz tylko werniks ze 2-3 warstwy i gotowe.

Moze zrobie wszystkie bedzie na prezentacje we srode.

Trzeba kapuche haratac.

Mam zamowienie na zegar ze zdjeciem dzieckow klientki - nie chce mi sie za to teraz zabierac, trzeba troche sfotoszopic, dodac jakis efekt staroci itp. Ale mnie sie to zdjecie nie podoba i chcialabym jej zasugerowac ze sama zrobie a potem cos z tego bedziemy kombinowac.

Ona chce w sepii i postarzone a to co mi dala pasuje do w/w jak nos do dupy. Nienawidze chaltury a jesli to zrobie z jej zdjecia to bedzie czystej wody artystyczna prostytucja.

I znowu wychodzi ze traktuje swoje zajecie zbyt powaznie i z zasadami, ale ktos musi.

Lakieruje biezace prace. Weekend pod znakiem przegladu do prezentacji.

Terapia zajeciowa.

I po jaki ciezki ch*j B dzwoni na 2 minuty? Przed wejsciem do samolotu. Jeszcze sie bardziej psychicznie rozj*balam jakby malo bylo.

Ja juz nic nie wiem - swiat mi sie do gory nogami wywrocil. Wszystko. Nigdy tak nie odczuwalam, nigdy czegos takiego nie przezylam a zyciorys mam przedni, mozna by kilka osob obdzielic.

I teraz widze ze nie przezylam w sumie nic. NIC.

Moze mam zaczac w Boga wierzyc? Bo jestem niewierzaca. Ale szanuje czyjas wiare.

A za oknem znowu kuwa jakis wicher wieje. Pewnie pogoda sie znow zjebie.

Wracam do filmu. Ciezko mi sie oglada. Wogole wszystko idzie jak z kija. :evil:

Powoli zaczynam rozumiec ludzi ktorzy sie samookaleczaja - jest bol i chcesz zrobic wszystko, by go nie czuc.

Tesknota mnie dobija. Nigdy dotad tak nie tesknilam za nikim. Moze raz, jak corka byla mala a ja wyjechalam na szkolenie...

Nikt inny nie byl wart takiej tesknoty.

Nikt zyjacy. Po niezyjacych teskni sie inaczej.

OK skoncze bo smece jak stara baba, ktora nota bene jestem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od początku dnia dobrze mi się spało. Od rana miałem "rozmowy" z pewną osobą, która nie potrafiła się określić o co jej chodzi... Później miła podróż, rozmowy, siłownia. Ogólnie fajny dzień... Dobrze się czuję... oby tak częściej 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na "dzień roboczy" to nawet udany. Popracowałem, pobiegałem, pogadałem, pooglądałem TV, przez większość dnia miałem dobry humor. Było pozytywnie chociaż cały czas nie dają mi spokoju dziwne relacje z niektórymi osobami. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

plan na dzisiaj:

- zawiezc towar

- zrobic jakies drobne zakupy (wieksze to jutro bo dlugi weekend, albo moze nawet dzisiaj wieczorem)

- obejrzec powtorke z Hannibala 1 sezon

- zaczac ogladac Unit One

i takim to sposobem zostalo tylko 17 dni..

PS. Moze troche popracuje mam kilka drewienek do zabejcowania

-- 13 mar 2014, 10:22 --

a dupa rzyc - zmiana planow.

Zamiast dwoch ostatnich punktow bedzie instalacja Minta.

Prawdopodobnie.

Musze tylko dopytac czy sa problemy z podwojnym bootowaniem, jak to bylo w przypadku ubu zeszlorocznego (13.04) bo nie bedzie mi sie za chooja chcialo konfigurowac gruba :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cholera. pierwszy dzień zajęć na studiach, raptem 1,5h siedzenia przed komputerem i słuchania jakoś mało potrzebnych i w sumie oczywistych rzeczy, potem 30 minut podróży busem do domu, krótkie zakupy a ja już padam na pysk. to ta pogoda tak niszczy chęci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze obiad mam na czas to dobrze ,ale ze sprzątaniem już gorzej,trzeba sie wziąść ,mam moje soczewki kontaktowe -nie lubie coś okularów,fajnie być zakochanym i być kochanym ,wszystko reszte sie uda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi