Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

qrde linka mi wcielo,musze wiec od poczatku...

u mnie dzis dla odmiany lęki i strach,nie wiem dlaczego,rano wszystko bylo ok,dopoki nie wypilam kawy (zwykla rozpuszczalna sniadanowa z biedronki ) i potem sie zaczelo,trzesiawki jakies i bole w klatce piersiowej,strach nie wiem dlaczego i lęki ktorych nie rozumiem,jestem w domku,obiad prawie gotowy,posprzatane,choc z przystankami bo jakos strasznie sie dzis meczylam,mroczki w oczach i lęki,lęki,lęki,qrde dawno tak nie bylo,

nie bede pic juz wiecej kawy :evil:

dzis zimno mi nie jest,dla odmiany :lol: ale ciagle mam zimne rece,badania na tarczyce robilam i wszystko w normie,ale przez ostatnie 3 msc schudlam i to sporo w sumie 11 kg ( trzusteczka moja kochana) wiec pewnie dlatego mi ciagle zimno .

zobaczymy co dalej....ide obiadek zjeść z lękami na plecach i w zołądku :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fozzie, W Palandze jest super,też często jezdzimy z rodzinką,ja pochodzę z Wilna,miło mi słyszeć dobre słówko na temat Litwy,mimo tego że jestem 18 lat po ślubie tęsknie za ukochanym miastem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fozzie, W Palandze jest super,też często jezdzimy z rodzinką,ja pochodzę z Wilna,miło mi słyszeć dobre słówko na temat Litwy,mimo tego że jestem 18 lat po ślubie tęsknie za ukochanym miastem :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien płaczu wykańczam sie :( maz pojechal do siostry zostałam sama wczesniej sie poklocilismy :( miałam atak siedzac na ustepie dawno tak nie miałam :(

Powiedzcie czy zdarzało sie wam przy atakach ze nie mogliscie z poczatku wyczuc pulsu( ja odrazu tam sie chwytam) albo slabiutki albo zle szukalam ale masakra

jasaw i zostala przychodnia gdzie chodze do psychiatry musze sie zapisac do niej i dowiedziec co dalej.

pisanko trzymaj sie napewno wszystko wyjdzie na prosta:)

a ja czuje sie nikim jakby mnie olewano i moje uczucia :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien płaczu wykańczam sie :( maz pojechal do siostry zostałam sama wczesniej sie poklocilismy :( miałam atak siedzac na ustepie dawno tak nie miałam :(

Powiedzcie czy zdarzało sie wam przy atakach ze nie mogliscie z poczatku wyczuc pulsu( ja odrazu tam sie chwytam) albo slabiutki albo zle szukalam ale masakra

jasaw i zostala przychodnia gdzie chodze do psychiatry musze sie zapisac do niej i dowiedziec co dalej.

pisanko trzymaj sie napewno wszystko wyjdzie na prosta:)

a ja czuje sie nikim jakby mnie olewano i moje uczucia :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, Wiem,wiem nieraz zauwarzam u innych głupie błedy,na forum bardzo się nie przejmuje jak coś chlapne nie tak,gorzej kiedy muszę załatwiać różne papierkowy sprawy,a wszystko na mojej głowie,bo mąż za granicą,ale jak do tej pory odpukać,uwarzam że nie jest tak zle,bo 18 lat temu rozmawiałam z mężem po rosyjsku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, Wiem,wiem nieraz zauwarzam u innych głupie błedy,na forum bardzo się nie przejmuje jak coś chlapne nie tak,gorzej kiedy muszę załatwiać różne papierkowy sprawy,a wszystko na mojej głowie,bo mąż za granicą,ale jak do tej pory odpukać,uwarzam że nie jest tak zle,bo 18 lat temu rozmawiałam z mężem po rosyjsku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi