Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

Ona mnie zaprasza na wycieczke rowerowa i zebym sie u niej pokazal, nie wiem czy warto gdyz jest zajeta i starsza o rok...

Nie rozumiem Cię. Dlaczego jak dziewczyna chce się z Tobą kolegować od razu myślisz, że "nie warto", bo ma chłopaka? Ty na kobiety patrzysz tylko pod kątem erotycznym? Nie możesz się z nią po prostu kumplować?

Pytam, bo mam kolegów chłopaków i po prostu się z nimi koleguję, nie patrzę na każdego z nich pod kątem, czy nadają się na narzeczonego (to bym musiała dokonywać selekcji, bo jeden nie wygląda, drugi ma dziewczynę itp.). Już któryś raz widzę taką Twoją wypowiedź (raz to było o koleżance, która ma indywidualne nauczanie, że nie chcesz się z nią spotkać, bo "nie jest w Twoim typie"). Zmień to, dobrze Ci radzę...

-- 04 kwi 2011, 17:18 --

to, ze mnie zaprasza to chyba sygnal od niej?;)

Niekoniecznie... Chce Cię po prostu poznać.

-- 04 kwi 2011, 17:20 --

Naprawde nie wiem co robic, bylo by milo ale tak sie boje:(

Nie ma czego. Całe życie nie można chować głowy w piasek, bo się ląduje z ręką w nocniku. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moge to zmienic, tylko po co- ja szukam kogos kto mnie uratuje a pozatym ciezko mi sie przebywa w towarzystwie brzydkich ludzi. Tyle razy probowalem cos zmienic, ze teraz jestem soba. Nie potrzebnie sie angazowalem, teraz moje serce placze a oczy krwawia... Czy znowu dostane kazanie od kazdego po kolei ? Tesknie za nia, choc slabo ja znam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja szukam kogos kto mnie uratuje

Kai,to nie możliwe,nikt nie jest w mocy Ciebie uratować,to zależy tylko od Ciebie,małymi kroczkami,cudów nie ma na ziemi

Pobiegałam było super,teraz oglądam,mierze,swoje zwały tłuszczu i nie jest już mi fajnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciezko mi sie przebywa w towarzystwie brzydkich ludzi

Co? :shock:

-- 04 kwi 2011, 19:06 --

teraz moje serce placze a oczy krwawia

Czemu piszesz takim językiem? :?

-- 04 kwi 2011, 19:08 --

Sorry, Krzyś, bardzo Cię lubię. Ale nie mogę się opanować... Zdajesz sobie sprawę, że masz w sobie agresję? I to dużą? Powinieneś się zastanowić nad sposobem wyładowania jej. Pierwsze słyszę, żeby ktoś się nie chciał kolegować, bo druga osoba jest brzydka. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kai toaleta to fobia społeczna,Ty boisz się wychodzić,toaleta jest tylko pretekstem żeby nie wyjść

też mam fobie i też wkręcam sobie różne rzeczy ;)

fobie można leczyć lekami,to szybciej działa niż terapia,ale terapia trwale

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Agnieszko, wiem o tym i dlatego wole sie nie spotykac z takimi osobami bo predzej sie wyzyje niz cokolwiek. Ale bez przesady sa osoby neutralne. Ja sobie nie radze z agresja, wszystko sie skumulowalo przez te wszystkie lata...z tym, zeto jest bardziej chaos. Co do ludzi, to mam obrzydliwe wizje, ktorych wole uniknac. A jezyk jest w stylu mojej poezji- duzo dramaturgii, strachu, cierpienia oraz bolu istnienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wygłupiam się Kai, znalazłam tylko odpowiedź...

Przeglądam się w lustrze,oglądam siebie,mierzę fałdy tłuszczu-coraz bardziej siebie nienawidzę

Znów kombinuje z lekami z powodu tycia-lekarka mnie zabije :hide:

No właśnie, i po co brać leki? Skutek uboczny: tycie. Patrzeć na siebie nie można. I jeszcze większe pogłębienie depresji. Jaki jest tego sens? Takie pieprzone błędne koło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974 nie wiem ile ważę bo mam popsutą wagę,ale to nie są moje złudzenia,mam dużo tłuszczu zwłaszcza na brzuchu,a to przez to ,że zimą w ogóle się nie ruszałam

może moja waga jest w normie,ale poziom tłuszczu to już nie bo powinno się mieć jakiś centymetr fałdki na brzuchu a ja mam dużo więcej

a poza tym gdzie indziej też utyłam tyle że to może się mieści w normie tyle że ja się przyzwyczaiłam do siebie mniejszej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi