Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

Helvetti :(

Bardzo smutne i poruszające.Można czuć się samotnym nawet w tłumie,a może tym bardziej w tłumie.

Chciałabym Ci napisać coś sensownego,ale jest prawie północ,nie nie kontaktuję o tej porze.

Cierpisz Helvettuś i to bez wątpienia :(

Czuję się bezradna i nie wiem co pisać,jak Ci pomóc

Utuliłabym Cię z chęcią gdyby było to możliwe

Mogę Ci jakoś pomóc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

źle mi :( wciąż myśle o moim byłym byłym.. Jak mnie wykorzystywał,okłamywał,manipulował.. jak byłam od niego uzależniona.. jak pił, jak mnie traktował jak swoją prywatną dziwkę, jak mnie wykańczał psychicznie,a ja przez półtora roku nie umiałam od niego odejść. Czemu wciąż mnie to prześladuje, jak minął już ponad rok :?

czy ja kiedykoliek będę w normalnym związku :(:(

Przecież też zasługuje na normalnego faceta :why::why::why::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karola, Bedziesz w normalnym związku, jeśli zrozumiesz to, dlaczego dałaś sobą manipulować, dlaczego nie umiałaś od niego odejsć. Napewno kierował Tobą nieuzasadniony lęk, taki nieświadomy. Tajemnica tkwi właśnie w poznaniu swoich słabości, mechanizmów, które powodowały Twoje wcześniejsze zachowania.

Łatwo powiedzieć-nie rozpamiętuj przeszłości.

Ae teraz mozesz wyciągnąć jakieś pozytywne dla siebie wnioski.

Każdy z nas zasługuje na normalność. Tylko,że czasami zapominamy co ona tak naprawdę oznacza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem dlaczego nie umiałam odejść. Bo bałam się być sama.. Czułam się od niego uzależniona. Wtedy go idealizowałam mimo tego co robił. Wmawiałam sobie, że jestem szczęśliwa bo wreszcie mam bliską osobę przy sobie, która mnie kocha, dla której jestem ważna.. wow, komuś na mnie zleży.

On niedość,ze był alkoholikiem to był uzależniony od seksu

ostatnio ciągle mi się śni,że mnie ktoś molestuje lub gwałci.. obrzydliwe..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kite, dokładnie tak.. a ja sie szybko przywiązuje i lgne do każdego kto okaże mi choć najmniejsze zainteresowanie..

Ostatnio poznałam pewnego faceta. Afrykańczyka. Tak,poleciałam na niego bo podobają mi się czarni... po ponad tygodniu powiedział, że nie chce się z nikim wiązać, zaproponował spotykanie się na koleżeński sex, tak bez zobowiązań. Odmówiłam,ale brzydze się sobą, że przez chwile sie nad tym zastanawiałam..

A teraz sie boje,ze mam hiva, wiadomo jak w afryce. A do tego jeśli on sypia z kim popadnie.. :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vi. tak,ale i tak mi jest przykro,że o mnie nie myślą,to przecież logiczne że też chcę jeść

może i głupie :oops: ale czuję tak jak się czuję

boże,nie mogę się skupić i wychodzą banialuki :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Helvetti, moje instynkty macierzyńskie mnie doprowadzją do rozpaczy :/

i panicznie się boje, że nigdy dziecka mieć nie będę.

A jak widze dziecko na ulicy.... to właśnie takie psycholki porywają dzieci z wózków heh :P :P

moje największe marzenie.. mały skarbek, którego będę kochać nad życie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi