Skocz do zawartości
Nerwica.com

zaburzenia osobowości (cz.II)

Gość paradoksy

Rekomendowane odpowiedzi

Basiu, gratuluję! :great:

Ja zauważyłam, że im gorzej się czuję, tym swietniej wychodzi mi gra. Wszyscy mi wtedy mówią, że pięknie wyglądam. A ja se myślę - idioci :mrgreen: No dziś np. jestem do schrupania buahaha :mrgreen:

Tak jak napisałam Hani, moja terapeutka też mi zarzuca, ze nie jestem prawdziwa, tylko dużo paplam, zamiast czuć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam potworne urojenia,że wszyscy są przeciw mnie,że nikt mnie nie lubi i że przeszkadzam :oops::(

zwłaszcza mama

Kasiu, bardzo dobrze napisałaś - to Twoje urojenia, a nie prawda, złe myśli, które trzeba odgonić, żeby nie zatruwały Ci nastroju.

ja się czuję... samotna. :( odwołałam jutrzejszą sesję z powodu choroby, moja współlokatorka też leży, P. też chory... Nienawidzę siedzieć w domu, a raczej leżeć, czas tak strasznie się dłuży, a nie można się na niczym skupić...

terapeutka powiedziała, że jeśli będę chciała to porozmawiamy w piątek o moim cięciu się, nie wiem dlaczego nie mogę przestać :( chyba dlatego, że tylko to mi przynosi ulgę, gdy jestem tu sama i chora. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już widzę tą wizytę u lekarza... Kasiątko nie pociąłem się głęboko, pewnie nie będę miał nawet blizny... miałem atak i okaleczyłem się w wielu miejscach...

-- 01 lut 2011, 19:26 --

New-Tenuis nie musisz się martwić... mam tak już od kilku lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale zadbaj Red92 o tą ranę

zdezynfekuj

dobrze działa woda z mydłem

ja rany właśnie mydłem i Tribiotykiem wtedy są mniejsze blizny jak się dba

-- 01 lut 2011, 19:34 --

ważne są dla mnie te blizny bo o zdrowiu wtedy nie myślę :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy rozległych ranach to miejsce mogło spuchnąć - ale jeśli ciąłeś się "delikatnie" to jest to niepokojące.

Ja dzisiaj zaliczyłam ginekologa i usg brzucha.

Co najdziwniejsze z nerkami wszystko w porządku, żadnych kamieni, nic... Może jednak czuję się źle na tle nerwowym? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:( Ja mam blizny po małym zadrapaniu, które nawet mnie długo nie bolało... I i tak tego żałuję, ale jak patrzę na te blizny, to nie chcę się ciąć nawet w traumatycznych sytuacjach. Red, martwię się. To, co napisałeś, jest smutne i się martwię. Wierzę, że z tego wyjdziesz obronną ręką. Ważne, żeby mówić, a jak nie mówić, to pisać (na przykład tu, na forum) innym, co się czuje. Wtedy łatwiej jest uspokoić myśli i uporządkować uczucia. Trzymaj się! :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi