Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

mark123, mnie to nie raduje tylko smuci. Jeszcze wrzesień się nie skończył, a już ozdoby świąteczne. Ja też już u siebie w mieście widziałam. Masakra. Prześcignęli nawet Wszystkich Świętych, chociaż i tak już w niejednym sklepie całe połacie zniczy. :? Mnie zatrważa taka zakupowa gorączka... Nie lubię tego. 

Co dzisiaj mnie ucieszyło? Kupiłam pierwsze nowe ubranka dla mojego Maleństwa. 🙂 😍

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stanąłem na rękach (joga). Po kilku miesiącach prób, dziwnego podskakiwania w końcu stanąłem stabilnie. Ja, który od czasu podstawówki i przewrotów na WFie, gdy mało sobie nie skręciłem karku, miałem ogromy lęk przed każdą pozycją głową w dół, przed zrobieniem fikołka. Brałem zwolnienia z WFu, unikałem, bo się bałem. Niniejszym pokonałem ten lęk i tylko kwestią czasu jest gdy pokonam wszystkie inne 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że czuję się trzeźwy i rodzice nie mówią, że bełkoczę. Leki powoli zaczynają działać, a skutki uboczne odchodzą w niepamięć 🙂 

Powolutku, ale do przodu!

Sertralina 150mg

Arypiprazol 30mg

Pregabalina 375mg

Kwetiapina 450mg

Klonazepam/Alprazolam/Lorazepam - doraźnie

F.20 - schizofrenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka rzeczy m.in.
:arrow: smaczny obiad (kasza gryczana z sosem grzybowym :105: )
:arrow: wbijanie kolejnych postów na forum (idzie już do ok. 2 tysięcy :D )
:arrow: smaczny sok z kartonu Hortex o smaku pomarańczowym :wink:
I jak na razie to już wszystko.

Chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty [Panie Boże] jesteś ze mną. [Ps 23, 4]

Bądź mi skałą schronienia i zamkiem warownym, aby mnie ocalić, boś Ty opoką moją i twierdzą. [Ps 71, 3

Skrót Ps → Księga Psalmów [Stary Testament → Biblia]

Nie możemy się bać, bo tracimy zbyt wiele. Nasz strach jest siłą innych. (cytat za: Michał Kord, "Prawo ojca")

F20.0, Clopizam → 100mg [1-1-1], Asentra → 50mg [1-0-0]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ekspert_abcZdrowie, dobra jesteś 🙂 

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi