Jurecki Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 20.07.2019 09:53 Czułem przyjemność jak trzymałem ciepły kubek po herbacie w ręce. Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priscilla_126 Opublikowano 20 Lipca 2019 Opublikowano 20 Lipca 2019 20.07.2019 10:10 Pyszna herbatka owocowa, to, ze moja Zulcia dala mi lapke, i to, ze moja Lolcia mnie tracila noskiem :3 Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale tylko od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre W wielu rzeczach są plusy, których nie dostrzegamy Czasem przyczyna jest ważniejsza, niż efekt Bardzo późno zdobywamy się na odwagę wiedzenia tego, co wiemy Myśląc pozytywnie przyciągasz pozytywne zdarzenia Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek Postrzegasz rzeczy i osoby nie takimi, jakimi one naprawdę są, ale takimi, jakimi Ty je uczyniłeś Rozwój i zmiany bywają bolesne, ale nic nie jest tak bolesne, jak tkwienie w miejscu, w którym Ci bardzo źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priscilla_126 Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 21.07.2019 11:05 Kawusia, krakersy cebulowe, sluchanie imprezowej playlisty i to, ze Bumka mi dala calusa w policzek :3 Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale tylko od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre W wielu rzeczach są plusy, których nie dostrzegamy Czasem przyczyna jest ważniejsza, niż efekt Bardzo późno zdobywamy się na odwagę wiedzenia tego, co wiemy Myśląc pozytywnie przyciągasz pozytywne zdarzenia Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek Postrzegasz rzeczy i osoby nie takimi, jakimi one naprawdę są, ale takimi, jakimi Ty je uczyniłeś Rozwój i zmiany bywają bolesne, ale nic nie jest tak bolesne, jak tkwienie w miejscu, w którym Ci bardzo źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejskifilozof Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 21.07.2019 16:08 Koleżąnka lat 46 ma festynie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurecki Opublikowano 21 Lipca 2019 Opublikowano 21 Lipca 2019 21.07.2019 18:57 Zjadłem bułkę ze śmietaną i mi smakowała. Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lipca 2019 Opublikowano 22 Lipca 2019 22.07.2019 04:29 Obudziłam się w dobrym nastroju, krótkie refleksje które pozwoliły mi na wgląd w życie i zaplanowanie kilku rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priscilla_126 Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 24.07.2019 12:30 Czytanie ksiazki Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale tylko od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre W wielu rzeczach są plusy, których nie dostrzegamy Czasem przyczyna jest ważniejsza, niż efekt Bardzo późno zdobywamy się na odwagę wiedzenia tego, co wiemy Myśląc pozytywnie przyciągasz pozytywne zdarzenia Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek Postrzegasz rzeczy i osoby nie takimi, jakimi one naprawdę są, ale takimi, jakimi Ty je uczyniłeś Rozwój i zmiany bywają bolesne, ale nic nie jest tak bolesne, jak tkwienie w miejscu, w którym Ci bardzo źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listonosz Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 24.07.2019 14:53 Dla mnie każdy dzień gdy zaufałem Jezusowi jest ok ale gdy idę o własnych siłach wtedy często klapa ,pozdrawiam Zapraszam https://odkrycia.org.pl http://wnm.org.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniSD Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 24.07.2019 19:37 nic "Moje marzenia nie leżą w przyszłości, moje marzenia to przeszłość... tylko o niej śnię" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjdz_do_ludzi_pobiegaj Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 25.07.2019 07:19 To, że zauważyłam zmianę w swoim myśleniu. Wyzbyłam się słowa "żałuję", kiedy tylko pojawia się myśl "żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej", zamieniam to na "nie zrobiłam tego wcześniej i dobrze, być może nie byłam wtedy gotowa na podjęcie takiej decyzji". Am Himmel dunkle Wolken ziehenIch nehme artig meine MedizinUnd warte hier im DaunenbettBis die Sonne untergeht Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priscilla_126 Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 25.07.2019 09:45 Davidoffy Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale tylko od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre W wielu rzeczach są plusy, których nie dostrzegamy Czasem przyczyna jest ważniejsza, niż efekt Bardzo późno zdobywamy się na odwagę wiedzenia tego, co wiemy Myśląc pozytywnie przyciągasz pozytywne zdarzenia Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek Postrzegasz rzeczy i osoby nie takimi, jakimi one naprawdę są, ale takimi, jakimi Ty je uczyniłeś Rozwój i zmiany bywają bolesne, ale nic nie jest tak bolesne, jak tkwienie w miejscu, w którym Ci bardzo źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejskifilozof Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 25.07.2019 15:41 Legion Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszi Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 27.07.2019 13:55 W dniu 25.07.2019 o 09:19, wyjdz_do_ludzi_pobiegaj napisał: To, że zauważyłam zmianę w swoim myśleniu. Wyzbyłam się słowa "żałuję", kiedy tylko pojawia się myśl "żałuję, że nie zrobiłam tego wcześniej", zamieniam to na "nie zrobiłam tego wcześniej i dobrze, być może nie byłam wtedy gotowa na podjęcie takiej decyzji". Podoba mi się to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszi Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 27.07.2019 13:57 Poszukiwania roweru, pierwszy mój rower od ponad 10-lat. Objeździlem większość sklepów, poczytałem trochę opinie i już prawie jestem zdecydowany na odpowiedni model. Daje satysfakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjdz_do_ludzi_pobiegaj Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 27.07.2019 17:36 Jazz, książka i dobra kawa. Am Himmel dunkle Wolken ziehenIch nehme artig meine MedizinUnd warte hier im DaunenbettBis die Sonne untergeht Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusesita Dolores Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 27.07.2019 18:39 Czystość chodze boso po ulicy Klozapol 300mg Solian 800mg Haloperidol 15mg Pregabalina 150mg Afobam 1mg doraźnie Annuszka wylała olej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alone05 Opublikowano 27 Lipca 2019 Opublikowano 27 Lipca 2019 27.07.2019 19:18 czytanie książek Sometimes I pretend to be normal but it gets boring so I go back to being me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość liptint Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 28.07.2019 09:54 sernik:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejskifilozof Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 29.07.2019 15:43 Rower w lesie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjdz_do_ludzi_pobiegaj Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 29.07.2019 19:34 Sprzedałam hulajnogę. Znalazłam fajne studia dla siebie. Zrobiłam dobry trening. Am Himmel dunkle Wolken ziehenIch nehme artig meine MedizinUnd warte hier im DaunenbettBis die Sonne untergeht Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 29.07.2019 21:11 dziś sprawiło mi radość kupno leku Migea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priscilla_126 Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 30.07.2019 10:10 Pyszne sniadanko Albo znajdziesz drogę, albo ją zbudujesz Pamiętaj, zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci kibicuje Naucz się doceniać to, co masz, zanim czas sprawi, że docenisz to, co miałeś Pamiętaj, że po każdej burzy kiedyś wyjdzie słońce. Ale tylko od Ciebie zależy, czy będziesz chciał je dostrzec Myśl to, co prawdziwe, czuj to, co piękne, kochaj to, co dobre W wielu rzeczach są plusy, których nie dostrzegamy Czasem przyczyna jest ważniejsza, niż efekt Bardzo późno zdobywamy się na odwagę wiedzenia tego, co wiemy Myśląc pozytywnie przyciągasz pozytywne zdarzenia Pierwszym warunkiem szczęścia jest rozsądek Postrzegasz rzeczy i osoby nie takimi, jakimi one naprawdę są, ale takimi, jakimi Ty je uczyniłeś Rozwój i zmiany bywają bolesne, ale nic nie jest tak bolesne, jak tkwienie w miejscu, w którym Ci bardzo źle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 30.07.2019 11:49 Dziś mo sprawilo radość pokolorowanie obrazka z kubusia Puchatka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszi Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 30.07.2019 13:45 Przejazd autobusem MPK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 30.07.2019 15:00 (edytowane) Kupiłam 5 paczek chrupkow kukurydzianych mazurki w lewiatanie. Są pyszne, poprawiło mi to humor. Zajadam je często z nutellą. Edytowane 30 Lipca 2019 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi