Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

jak po 6 rano wyszłam z domu to dopiero wróciła, praca szkoła ale na koniec kupiłam sobie bluze i kilka kosmetyków i to mnie cieszy :yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie sprawiło radość, że wreszcie forumowicz, z którym koresponduję przestał błaznować i napisał coś na poważnie, a potem rzucił się jak sęp na padlinę na wiadomość ode mnie :pirate: Nie ma to jak korespondencja z facetami ! Cały czas próbuję ich rozgryźć i raz mi to lepiej a raz gorzej wychodzi, ale ile ubawu przy tym mam :yeah:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały czas próbuję ich rozgryźć i raz mi to lepiej a raz gorzej wychodzi, ale ile ubawu przy tym mam :yeah:

No ładnie. Panna Agnieszka bawi się w psychoanalizę i robi ze swoich korespondentów króliki doświadczalne. Na dodatek się śmieje z nich. Czekaj mała, jak Ci coś jeszcze napiszę... :mhm: (żartowałem jakby co)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nicholas1981, jutro dostaniesz króliczku pościka od Agulki, zaczekaj cierpliwie .... muszę wszystkich panów ( i panie ) po kolei ogarnąć :mrgreen:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jem sobie wlasnie moj chlebek..pycha :105:

chyba zaraz skosztuję :P

Pieprz ! Przypominam, że podobno jesteś na diecie :nono: Candy specjalnie to napisała, żeby Ci smaka zrobić :mrgreen:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakup pięknej lampki nocnej... :yeah:

Wstaw jutro fotkę tej lampki, bo chętnie bym zobaczyła :P Bardzo się cieszę, że chociaż malutki, ale zawsze jakiś promyczek radości w Twej szarej egzystencji, zaświecił :D

Oby Ci do Świąt cała choinka lampkami rozbłysła, kochanie :angel:

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To było wczoraj już, ale i tak napisze :mrgreen: Pałaszowałem pyszne ciasto zrobione przez moją mamę. ;)

I wish I knew you

Your fit of insanity makes me sad

I wish you knew your music was to stay forever

And I hope... I have no clue if you know how much it matters

And I hope...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łatwe pytania na zaliczeniu :yeah::yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pieprz, nazwałeś rzecz po imieniu. :-)

Steviear, chodziło o Darjeeling z Biedronki.

Radość sprawiło mi, że ciocia mnie przytuliła na pożegnanie. Mimo całej jej pozy niewzruszonego, niezależnego człowieka to jednak było jej żal się ze mną żegnać. :-)

Awatar to skarb Atlantydy: starożytny Scion.

:( F.20

:smile: Solian 600mg

8) Akineton

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi