Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Moja przeogromna moc! Pracuję, piszę ostatnio po 16 godzin na dobę w tempie tak szybkim, że sama jestem w szoku i w dodatku ta energia jest niewyczerpywalna i trwa!

Czyli lekarstwa już dobrze dobrane wreszcie ? A cóż tak piszesz ?

-- 21 sie 2014, 23:29 --

Mamy w domu aronię :D

Cudownie, naprawdę 8) A jaki w tym powód do radości ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To cieszę się bardzo :D Napisz, przy okazji, o czym te książki ( Twojego autorstwa ), bo ja od dawna się do tego przymierzam :mrgreen:

Tylko nie przesadzaj z tymi 16 h :nono:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haniu potrafie rozpoznac manie :) ale wiem tez ze nie ma sensu dyskutowac. Skoro dobrze sie z tym czujesz to sie ciesze :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaju, ja nigdy nie miałam żadnej manii ani hipo, po prostu moja moc jest wewnętrznie ze mną spójna, miałam tak zawsze oprócz czasu, kiedy miałam depresję, ale to już minęło bezpowrotnie. Teraz jest powrót fajnej Hani z dużą przeogromną mocą! Fajnie, że się cieszysz, bo jest naprawdę fajnie :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasniecie o przyzwoitej godzinie ( 1,00 jak na mnie to bardzo wczesnie) przy ukochanym :105: Potem budzilam sie kilka razy w nocy i to przyjemne uczucie kiedy w polsnie zdawalam sobie sprawe ze jest i mnie przytula :105:

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasniecie o przyzwoitej godzinie ( 1,00 jak na mnie to bardzo wczesnie) przy ukochanym :105: Potem budzilam sie kilka razy w nocy i to przyjemne uczucie kiedy w polsnie zdawalam sobie sprawe ze jest i mnie przytula :105:

:105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi