Skocz do zawartości
Nerwica.com

Na skutek irracjonalnego zachowania moderatorów

circ

Rekomendowane odpowiedzi

I nie zdążyłem uzyskać odpowiedzi,która tak bardzo mnie interesowała co mogłoby trochę wyjaśnić pewne sprawy.

Do czego zmierzam?

Na pewno wielu z Was widziało kultowy film Beautiful Mind.

Zapodaję poniżej trailer,ale uwaga ZE SPOJLERAMI.Tak więc kto chce oglądać niech nie klika,kto zaś nie oglądał a chce wiedzieć w maksymalnym skrócie o czym jest film to zapraszam.

Wiola - jak widać pomyśleliśmy o tym samym :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktoś (osoby,organizacje osób) lub coś (głosy itp) jej kazało tu zajrzeć i miała pewną misję do wykonania (a takie odniosłem wrażenie) to sprawa mogłaby wyglądać podobnie do problemu jaki się pojawił u głównego bohatera filmu.

Jeżeli to by się potwierdziło,to po części sprawa byłaby bardziej zrozumiała dla nas.Tak więc wizyta u psychiatry jak pisała Wiola byłaby jak najbardziej wskazana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, z pewnością była kontrowersyjną osobą, która budziła wiele emocji. Szkoda, że odchodzisz, bo z pewnością byłabyś intrygującą interlokutorką, czego mogę się tylko domyślać. Życzę powodzenia w życiu :) Szczęść Boże.

Jeżeli jesteś szczęśliwy, to oznacza, że zaraz stanie się coś złego albo nie wiesz o czymś istotnym.

Kiedyś chciałem, aby Bóg pomnożył inteligencję otaczających mnie ludzi przez trzy. Ale dowolna liczba przemnożona przez zero, nadal daje zero...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba - nie posądzałbym tej osoby o geniusz,może źle mnie zrozumiałaś ;) .Natomiast chodziło mi głównie o dolegliwości głównego bohatera filmu i "misję" którą jak sądził miał do wykonania.Sorka,że nie sprecyzowałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooo matuluuuuuu poszła ??? :yeah::yeah::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::great::great::great::papa::uklon::uklon: To co robimy imprezeee na forum ???? :lol::lol::lol::lol: Stawiam szampany :yeah::yeah:

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to wszystko dzięki Korbie,ktora z niezwyklym wyczuciem zareagowala akurat wtedy,kiedy bylo to potrzebne :D

ależ nie trzeba, nie, naprawdę, ależ proszę bardzo, nie ma za co :mrgreen:

dawać tego szampana :mrgreen:

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie czuje sie jakbym wygrała w totka xD

Takie świeże powietrze sie zrobiło, taka bryzaaaa cudowna :105::mrgreen:

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podniecacie się jak rolnik w podorywki. Nudne to już się staje. Ktoś by mógł pomyśleć, że nie macie innych rozrywek i musicie cały dzień spędzać przed komputerem.

To trochę niegrzecznie edytować cudze posty, zwłaszcza z tak błahych powodów.

Edytowane przez Gość

Jeżeli jesteś szczęśliwy, to oznacza, że zaraz stanie się coś złego albo nie wiesz o czymś istotnym.

Kiedyś chciałem, aby Bóg pomnożył inteligencję otaczających mnie ludzi przez trzy. Ale dowolna liczba przemnożona przez zero, nadal daje zero...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.