Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaczenie wyglądu.

rikarika

Rekomendowane odpowiedzi

ja sam nieraz idac w zime ulica, w jeansach i kurtce patrze na dziewuche w rajstopach i sie zastanawiam czy jej nogi nie poodmarzaja. ale komentarz o ruskiej pannie mi przez mysl nie przechodzi. jak jej cieplo, to niech nawet w stringach chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mini w zimę.. Żenada nad żenadą, moda bazarowa ruskich panien do towarzystwa :lol::lol::lol:

Wydaje się takiej, że jest oh i ah, a facet spojrzy i mówi "no ładnie, ale co ona we łbie ma" :lol::lol::lol::lol:

Moim skromnym zdaniem to mini do bardzo grubych, nieprześwitujących rajstop w zimę jest ok.

Do grubych rajstop jak najbardziej, ale nie o tym mówimy. No i raczej nie w minus 30...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mini w zimę.. Żenada nad żenadą, moda bazarowa ruskich panien do towarzystwa :lol::lol::lol:

Wydaje się takiej, że jest oh i ah, a facet spojrzy i mówi "no ładnie, ale co ona we łbie ma" :lol::lol::lol::lol:

Moim skromnym zdaniem to mini do bardzo grubych, nieprześwitujących rajstop w zimę jest ok.

Do grubych rajstop jak najbardziej, ale nie o tym mówimy. No i raczej nie w minus 30...

No to sorry, bo myślałam, że ogólnie wjeżdżacie dziewczynom, które noszą spódnice zimą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko Twoje skromne zdanie, natomiast koledzy Panny Modliszki moga Cie kiedys obgadac, wiec miej sie na bacznosci! Od jutra zamiast leginsow i mini, stroj narciarza, buty relaxy z PRL-u, wielkie cieple gacie a na glowe kominiarka. To bedzie bez watpienia znaczylo, ze masz cos "we lbie" ;D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Agnieszka_1988, ja sama noszę spódnice, cały rok.

Ale nam chodzi tu o mini , która wcale tyłka nie zakrywa, ledwo co jakieś rajstopki i kawałek szmatki, która się nazywa kurtką ;)

Przypomniało mi się, że nie znoszę jeszcze, jak dziewczyna ma właśnie taką mini i cieliste rajstopy i ta mini jest tak krótka, że wystają jej te takie "szwy" od rajstop, czy jak to tam nazwać... To co jest ciemniejsze u góry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

marcja, naucz się czytać ze zrozumieniem, później się możesz silić na złośliwości, inaczej się tylko ośmieszasz. EOT :mrgreen:

Nie czuje, ze sie osmieszam...

Natomiast uwazam, ze Ty sie osmieszasz, nazywajac osoby chodzace w zimie w mini, ruskimi babami do towarzystwa...Nawet jesli te osoby maja do mini krotkie kurtki...(co zreszta dodalas juz po moim wpisie, wiec mowy nie ma o nieczytaniu ze zrozumieniem) A moze te dziewczyny jezdza samochodem i ida w takim stroju tylko kawalek? U nas miejsc do parkowania brak. Parkujesz i wedrujesz ok. 3-5 minut do miejsca docelowego. Uwazam, ze krotka kurtka i mini to b.dobry stroj na te okazje...Nie wiesz nigdy, czy ktos tak wlasnie nie zrobil...

[Dodane po edycji:]

Agnieszka_1988, ja sama noszę spódnice, cały rok.

Ale nam chodzi tu o mini , która wcale tyłka nie zakrywa, ledwo co jakieś rajstopki i kawałek szmatki, która się nazywa kurtką ;)

Przypomniało mi się, że nie znoszę jeszcze, jak dziewczyna ma właśnie taką mini i cieliste rajstopy i ta mini jest tak krótka, że wystają jej te takie "szwy" od rajstop, czy jak to tam nazwać... To co jest ciemniejsze u góry :)

Ooooo tak! W zyciu!!!!!!!!! W ogole cieliste rajstopy sa okropne...Jakos zawsze mi z tylka spadaja...;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby nie bylo, ogolnie nie przepadam za skapo ubranymi kobietami. jeansy, bluza/sweter - ok, nie musi calemu swiatu nog i dupy pokazywac, nawet jesli ma co

Z ciekawości zapytam... W związku z powyższym nie zwracasz uwagi na dziewczyny trochę mniej ubrane? Bardziej wyzywająco?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby nie bylo, ogolnie nie przepadam za skapo ubranymi kobietami. jeansy, bluza/sweter - ok, nie musi calemu swiatu nog i dupy pokazywac, nawet jesli ma co

Z ciekawości zapytam... W związku z powyższym nie zwracasz uwagi na dziewczyny trochę mniej ubrane? Bardziej wyzywająco?

zwracam, ale czesto stwierdzam, ze wyzywajacy ubior idzie w parze z "wyzywajacym" charakterem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeansy (i kazde spodnie) sa niewygodne:) A bluza to stroj fajny dla dziewczyny, ale nie dla 25 latki, a ja np. mam wlasnie tyle lat:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwracam, ale czesto stwierdzam, ze wyzywajacy ubior idzie w parze z "wyzywajacym" charakterem

Ja na przykład lubię czasem seksownie się ubrać, odrobinę wyzywająco, a ogólnie jestem dosyć skromna i spokojna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chojrakowa, no dobrze... Ale w zasadzie to chodziło mi o to, że jak sie taka babeczka nieskromnie ubiera i jeszcze ma co pokazać to pewnie będę się przez chwile gapił ale nie będzie mnie obchodziło co ma w głowie. Popatrzę, zachwycę się tym lub owym i pójdę w swoją stronę.

A co sądzicie o dziewczynach ściętych na jeża albo zupełnie łysych? Czy takie wam się podobają?

W zyciu !!!!! Totalnie niekobiecy fryz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeansy (i kazde spodnie) sa niewygodne:) A bluza to stroj fajny dla dziewczyny, ale nie dla 25 latki, a ja np. mam wlasnie tyle lat:)

nie dla 25-latki bo..? bo zbyt mlodziezowy? chyba sie zbyt staro czujesz :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jacas, nie za młodzieżowy, tylko zbyt mało pokazuje i kusi :roll:

:pirate:

w Szkocji i ogolnie w normalnych krajach kazdy nosi to w czym sie dobrze czuje. i nikt nie gada na ulicy, ze wyglada jak dzieciak czy ruska dziwka. i tak powinno byc. jaki ja zagramaniczny jestem :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dla 25-latki bo..? bo zbyt mlodziezowy? chyba sie zbyt staro czujesz :mrgreen:

Czuje sie b. mlodo !!!:) Czuje sie wlasciwie jakbym miala z 7 lat mniej, blizej mi do nastolatki, niz do typowej 30-latki, jesli chodzi o moj entuzjazm, witalnosc i wyglad...Dopiero jak zaczynam rozmawiac z dziewczynami w tym wieku, zauwazam roznice-jednak u wiekszosci w glowkach jeszcze pstro, i nie pisze tego w negatywnym znaczeniu;)

Ale bluza...nieeeeee...bluzy nie mialam na sobie od ladnych paru lat (no, przepraszam...ostatnio zalozylam na mecz, ale to wyjatek) i jakos bluza mi jednak nie pasi;) Uwazam, ze to stroj mlodziezowy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi