Skocz do zawartości
Nerwica.com

Znaczenie wyglądu.

rikarika

Rekomendowane odpowiedzi

Loooool?! 1,7m i ma ksywe "karzeł"?! Przecież to jest jeszcze średni wzrost. Ludzie mają na bani już totalnie i gdyby nie ta garstka normalnych to w trakcie ewolucji bylibyśmy wielcy jak żyrafy, a cycki i penisy to by ludziom zwisały do samej ziemi.

Dla mnie też facet mający 170cm jest malutki, ale wszystko zależy od punktu siedzenia :smile: Miałam kiedyś chłopaka który maił 178cm i czułam się z nim dziwnie idąc ulicą (bo w szpilkach go przewyższałam).

Ale punkt widzenia zależy od punktu widzenia! Gdybym miała 150cm to on byłby dla mnie wielki.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, dobra, skończcie już z tym wzrostem :mrgreen: Wiadome jest, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia - dosłownie w przypadku wzrostu.

Na co najbardziej zwracacie uwagę oceniając czyjąś twarz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krwiopij, czyli zwracasz uwagę na kości policzkowe i kształt żuchwy? :mrgreen: kocham kości policzkowe, niestety sama mam mało widoczne.

Patrzę na to czy ma oczy , usta i nos.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Balbina^^, dokladnie^^.Przecież dla lasek z 160 cm,a jest ich bardzo dużo,taki chlopiec 170 to olbrzym -i jest si XD.Mniej jest takich żyraf jak Ty czy ja.

ja mam 164, ale nie wystarczy mi, że facet będzie wyższy, uwielbiam wysokich facetów, M. ma 190 i jest idealny. btw. jeden z moich eks miał 197 XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwracam uwagę na zęby, no i automatycznie usta. Jeśli widzę piękne, białe, równe zęby i do tego pełne usta to mam ochotę przyssać się i nie puszczać :pirate:8) Natomiast u kobiet nie znoszę wąskich ust a u facetów zbyt szerokich szczęk- wyglądają jak u konia :hide:

A macie jakiś kraj gdzie wg Was żyją piękni ludzie?

Wg mnie piękne są niektóre tajlandki i rosjanki, natomiast nie znoszę kobiet z UK i Irlandii - tłuste włosy, grube zady, rude włosy i piegi, brudne zęby, wieczne zapicie alkoholem i welurowe dresy :hide:

[Dodane po edycji:]

A ja powiem tak:

Stosownie do tematu 8)

Mam to na dzwonek w komórce :lol::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polki są najpiękniejsze na świecie.Rosjanki,Koreanki, i powiedzialabym Wenezuelki-ale one wszystkie są po korektach,więc.. :angel:

O tak, Wenezuela :105: Mmm... Ale tam każda właśnie jest po operacji plastycznej, więc to się nie liczy. Ale fakt, robią wrażenie.

A Polki, no w sumie... Kiedyś mój profesor od geografii powiedział że na pomorzu żyją najpiękniejsze polki bo ludzie po wojnie uciekali w te rejony i tutaj jest największa mieszanka genów.

Niektóre indyjki też są cudne, np Aishwarya Rai :105:

311_Aishwarya_Rai_j4.jpg.c169cc72ee2c317c4d3f661015e61125.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic szczegolnego :P

To pokaż nam jakąś szczególną :P

Hania- ta polska modelka ma tonę makijażu na buzi, i to takiego najtrudniejszego do zrobienia :smile: Czyli naturalny.

Ja jeszcze kocham twarze Aguilery i Jolie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale coś w tym jest że co innego podoba się facetom a co innego kobietom.

Kobiety wolą szczupłe kobiety o delikatnych rysach, z małą ilością makijażu, bardziej naturalne.

A faceci często wolą jak kobieta ma trochę ciałka, duży cyc, tyłek, no i jest bardziej Dodowa może.

Ale różnie to bywa... Im co inne się podoba a co inne wybierają na żonę :pirate: haha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnia jest piękna, idealna. Takie mi się podobają.

Nie lubię krzykliwego image'u - oczy jak malowane węglem, pstrokato i w ogóle - widać, że ktoś na siłę usiłuje być piękny, ale mu to nie wychodzi.

Podoba mi się prostota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy Portman mi się nie podobała. Ta ostatnia jest niezła, ale za bardzo kojarzy mi się z chłopcem, ma jakąś taką chłopięcą buzię. Ale ładna jest, fakt.

To ta z poprzedniej strony?! Inaczej wygląda. A to nie jest przypadkiem Ania Jagodzińska?

Dla mnie zawsze ideałem pozostanie moja koleżanka:

http://www.maxmodels.pl/joannapotega.html

Ponadto strasznie mi się podoba nowa laska Maseraka!

http://www.pudelek.pl/artykul/26977/maserak_przedstawil_dziewczyne_znajomym/

A na dole jest Ania.

images.jpg.c5c67a935825151f74a08a4962a97edd.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic szczegolnego :P

To pokaż nam jakąś szczególną :P

Hania- ta polska modelka ma tonę makijażu na buzi, i to takiego najtrudniejszego do zrobienia :smile: Czyli naturalny.

Ja jeszcze kocham twarze Aguilery i Jolie.

prosze

reese_witherspoon_just_like_heaven.jpg.81953bafa513859b7407fbbadf3ada97.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi