Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Wkurwiają mnie dwie pewne osoby, zwłaszcza jedna z nich, bo myśli, że skoro na wszystko ją stać i ma kasy jak lodu, to może bezkarnie szydzić z innych :evil:

W ogóle to chciałabym coś porozwalać, powalić sobie w worek treningowy... bo od rana, jak co dzień arcy wkurw mnie roznosi :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To, że matka zaczyna przyjeżdżać do mnie bez zapowiedzi. Dzisiaj byłam na drugim końcu miasta kiedy ona zadzwoniła, że jest pod moimi drzwiami i miała do mnie pretensje, że nie ma mnie w domu :shock: Wkurw mnie łapie normalnie. Skąd do cholery miałam wiedzieć, że przyjedzie?! Finał był taki, że wszystkie plany, które miałam na dziś musiałam rzucić w diabły i lecieć do domu ze zwieszonym jęzorem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, trzeba było pocisnąć ściemę, że jesteś gdzieś w innym mieście (wycieczka, hiperwyprzedaż - nie masz jak wrócić, najbliższy pociąg/bus za godzinę) :smile: mnie też wkurza taka postawa mojej matki. ONA jest i trzeba za nią biegać, pomagać jej, bo to MATKA, a moją powinnością jest robić to co WYPADA dla niej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, czy by była stara czy młoda - wszystko jedno. Ten typ tak ma, ona jest matką i się jej należy. Na nic tłumaczenie, że jest się już dorosłym człowiekiem, powinno się szanować prywatność i traktować nas poważniej, czy jak ludzi :x

Ona tego nigdy nie zrozumie niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siostrawiatru, Mamusie są podobno wszechobecne :) i mamusi nie obchodzi to, że Ciebie nie było akurat w domu. Dla niej po prostu miałaś być i koniec, żadnego "ale" :)

No tak. Skoro ona zaplanowała sobie do mnie przyjechać to ja mam OBOWIĄZEK w nim być. Nawet bez uprzedzenia. Ja nie mam zupełnie nic do gadania.

Niesamowicie wkurza mnie mój laptop, który chodzi coraz wolniej aż momentami szału dostaję i mam ogromną chęć wyrzucić go przez okno. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie od wczoraj wkurzają stare baby bo inaczej ich nazwać nie można...

w kolejce do lekarza robią cyrk,awantury która była na którą godzinę,do tego tak śmierdzą mieszanką czosnku,naftaliny i potu i cholera wie czego że się nie da wytrzymać..

w aptece nie potrafią wykupić recepty tylko zawracają tyłek farmaceucie i człowiek stoi i wysłuchuje..i szlag mnie trafia!!

dziś w małym Carrefourze mało mnie nie stratowały z dzieckiem bo otworzyli drugą kasę...do tego dalej smierdzą..walą wózeczkami po nogach..90% jest grubych i się o mnie obcierają bo zachowują się jak tarany..

:evil::evil::evil::evil:

modlę się żebym taka nie była na starość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Metaxa, :D. Ale to prawda. Oczywiście biorę poprawkę na to, że to starsi ludzie więc szacunek powinno się do nich mieć, oni żyli w trochę innych czasach więc pene rzeczy można im wybaczyć. Ale najbardziej mnie w nich wkurza to, że niejednokrotnie potrafią narzekać jaka to młodzież jest zła itd. a sami lepsi nie są. Teraz mam takiego sąsiada, chyba z 90lat ma i jedzie z "kurvami" cały dzień a wieczorem na max puszcza Radio Maryja pff...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi