Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

żem głupia jak but i wszyscy mają ze mnie śmiechy-chichy.

że przez przynajmniej 4 tygodnie nie będziemy mieć podstawowego przedmiotu odbywającego się 4 razy w tygodniu - dlaczego? Bo nie chcą nikogo zatrudniać 'z zewnątrz', a obecna kadra ma wystarczająco dużo godzin. jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że szkoły są dla nauczycieli :evil:

1ktauj0

All my life I’ve been so lonely

All in the name of being holy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

brak organizacji czasu, że nie robię tego co zaplanowałam.

Odkryłem, że odwaga to nie brak strachu, ale pokonanie go. Odważny człowiek to nie ten, kto nie czuje lęku, ale ten, kto przezwyciężył ten strach. 

Nelson Mandela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może nie wkurza, ale przeraża i trochę irytuje poziom popierdolenia ludzi z pewnymi zaburzeniami

To tak jakby na forum dla pasjonatów motorów powiedzieć że wkurwiają cię ci z motorami :pirate:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nie, to nie tak. Zaburzenie zaburzeniem, a popierdolenie jako takie (głupota, czy chęć zabłyśnięcia) swoją drogą

Dobre popierdolenie nie jest złe jak zwykła mawiać Babcia Genowefa D:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój były, który po latach ciągle szuka ze mną kontaktu i mimo, że jest już żonaty i niedawno urodziło mu się dziecko, chce do mnie przyjechać i wypisuje perwersyjne wiadomości. Już raz jego żona dowiedziała się o tym, ale widać jakoś mało go to obeszło :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, to niezły kretyn :roll: Skąd się tacy biorą? :silence:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

magnolia84, Na toksyczne relacje z ex jest tylko jedna rada, wykasować, wymazać, zapomnieć i trzymać się jak najdalej, żadnych kawek, żadnych spacerków, żadnych spotkań.. niech spierdal.a :D

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, ale on jest żonaty! :roll: zonaty facet wypisuje do innej kobiety erotyczne wiadomości ? no chyba coś nie halo jest.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym chciał kogoś kogo mogę słusznie zmieszać z gównem, ale ni mam nikogo takiego :cry:

Toć ja mówię od podstawówki, że ślub to zło gorsze nawet od baunsu po pół litra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, widocznie nie wyobraża sobie życia bez hot sztuki magnolia84, ciężko mu zaakceptować sytuacje, kiedy okazało się,że magnolka ma lepszą wyobraźnie :D

A swoja droga, takie zachowanie tylko potwierdza ze magnolia dokonała właściwego wyboru..

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi