Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

linka

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, bo kurrwa terapia sprawi że ludzie przestaną być chuujami!!! :evil:

Nie, nie sprawi ze ludzie przestana byc chujami ale sprawi ze Twoje podejscie do tego sie zmieni i poprawi sie Twoj komfort zycia. Teraz mozesz sie powsciekac na mnie :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy trener reprezentacji a graja taką sama padakę jeśli nie gorszą jak wcześniej, no ale czego innego można było się spodziewać. Może czas zmienic federację i zamiast w europie grać w Oceanii może z Tahiti, Samoa zachodnim i Fidżi byłyby jakieś szansę. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, Nie szefie,orange przysłało mi fakture na 2700 Plnów.

Jeśli się nie uda mi tego odwołać, i będę musiał rozwiązać umowę wcześniej ( a zrobię to,jeśli ta kwota nie zostanie odwołana),to dochodzi kolejne 3100.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyrr, h75B4EA88

j-czarnia-czyli-musz-si-komu-wy-ali-t4965-24038.html

+ następna strona.

Najprawdopodobniej nabijanie transferu danych (nie celowe,raczej aplikacje+ brak info o przekroczeniu limitu - mój błąd pewnie)

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, dzwoń do nich, najpierw opiernicz konsultanta żeby stracił trochę pewności a potem mów o co chodzi.

Taki rachunek nie jest możliwy o ile nie korzystałeś z usługi przed jej aktywacją (przeważnie 48 h od momentu uruchomienia), nie wszedłeś na czas nieokreślony umowy (a to w Twoim przypadku niemożliwe), ktoś nie włączył Ci jakichś usług bez Twojej zgody, albo to przeoczyłeś.

Aaaa już doczytałam, czyli to net...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, A skąd,pojęcia zielonego nie miałem że takie coś może się zdarzyć,gdyby nie to,w życiu bym nie brał tel. na abonament

A na pewno NIE od nich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, z nimi ciężko Ci będzie . Miałam kiedys podobne potyczki z era :/

Ale w sumie to walcz o swoje , zawsze można przeanalizować ich prawne kluczki i je odpowiednio wykorzystać .

Festiwal psiego mięsa? Tak. Podpisując petycję wzrasta szansa na zaprzestanie tego mordu https://secure.avaaz.org/pl/stop_the_puppy_slaughter_loc/?bZXMgjb&signup=1&cl=10010551052&v=76652

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi