Skocz do zawartości
Nerwica.com

ZOLPIDEM(ApoZolpin, Hypnogen, Nasen, Noxizol, Onirex, Polsen, Sanval, Stilnox, Zolpic, Zolpidem Genoptim/Vitabalans, ZolpiGen, Zolsana)

Gość

Czy zolpidem pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?  

95 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zolpidem pomógł Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      72
    • Nie
      11
    • Zaszkodził
      15

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, acherontia styx napisał(a):

Chyba psychicznego ;) 

Oj tak. Masz rację. U mnie za to był brak koncentracji przy ostatnim poście ;) drżenia mięśni, potliwość itd. to objawy fizyczne.

5 godzin temu, Paweł Szmit napisał(a):

Ile braliście Na Sen najwięcej? Czy zdarza się po tak silnej dawce jak 300 mg mieć omamy?

Ja po 140 mg jadłem zupę z pustego talerza, o czym wiem oczywiście z opowiadań, bo nie pamiętam zupełnie nic. Omamy może i są, ale najpierw substancja całkowicie urwie ci film.

7 godzin temu, lorana napisał(a):

miałam omamy wzrokowe. Wywołał je zolpidem, nigdy nie zdarzyło mi się coś takiego przez 15 lat leczenia, po żadnym leku ani samo z siebie

A co widziałaś? Mroczki przed oczami? Opisz te omamy. Bo to niemożliwe, żeby 1 tabl. zolpidemu wywołała taki stan. Chroniczna bezsenność jednak, jak najbardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Fobic napisał(a):

Oj tak. Masz rację. U mnie za to był brak koncentracji przy ostatnim poście ;) drżenia mięśni, potliwość itd. to objawy fizyczne.

Ja po 140 mg jadłem zupę z pustego talerza, o czym wiem oczywiście z opowiadań, bo nie pamiętam zupełnie nic. Omamy może i są, ale najpierw substancja całkowicie urwie ci film.

A co widziałaś? Mroczki przed oczami? Opisz te omamy. Bo to niemożliwe, żeby 1 tabl. zolpidemu wywołała taki stan. Chroniczna bezsenność jednak, jak najbardziej.

Po 10 mg zolpidemu widziałam karuzelę kolorowych świateł zwisających z żyrandolu. Budziłam rodzinę,żeby zobaczyli, jak te światła się kręcą.Trwało to z pół nocy. Możliwe, że widziałam coś więcej, ale już nie pamiętam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi