Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Słucham muzyki i czekam na rozpoczęcie filmu. ;)

A jaki będziesz film oglądał? Może też obejrzę:)jeśli w TV:)

"... jak Cię odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać,

jak ruszyć w drogę, kiedy nie znam drogi do mnie samego..."

Robert Janowski; "Kto nigdy nie żył"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uczę się

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meg1985, "Gran Torino" z Clintem Eastwoodem na TVN Siedem. Świetny film! ;)

Tak pamiętam, że kilka lat temu widziałam ten film.Chętnie do niego wrócę. O której jest?:)

-- 24 wrz 2014, 22:40 --

O już się zaczął:) to miłego oglądania... :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny film....jednak niewiele z niego pamiętałam. Dobrze jest czasem obejrzeć coś kilka razy. " Gran Torino". Smutna historia. Ale jednocześnie piękna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meg1985, mi też bardzo się podobał, ale oglądałem go już kilka razy więc dzisiaj przypomniałem sobie "Marzycieli" Bertolucciego (http://www.filmweb.pl/Marzyciele). Również polecam!

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meg1985, mi też bardzo się podobał, ale oglądałem go już kilka razy więc dzisiaj przypomniałem sobie "Marzycieli" Bertolucciego (http://www.filmweb.pl/Marzyciele). Również polecam!

Tak się składa,że bardzo dobrze znam i lubię ten film. I również go bardzo wszystkim polecam. I jeszcze dorzucę coś o podobnej tematyce, choć oba filmy osadzone są w innych realiach, to jednak wątek przyjaźni dwóch chłopaków i dziewczyny, jest dość podobny, a na pewno równie intrygujący. Film nosi tytuł "Wyśnione miłości" mojego ukochanego kanadyjskiego reżysera Xaviera Dolana. Oglądałeś Zebrec?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meg1985, nie oglądałem, ale czytałem dzisiaj na temat "Marzycieli" na Filmwebie i natknąłem się na ten tytuł. Od razu dodałem do filmów, które zamierzam obejrzeć. W każdym razie dzięki za informację, Meg! ;)

P.S: Momentami nie mogłem oderwać oczu od Evy Green. ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meg1985, nie oglądałem, ale czytałem dzisiaj na temat "Marzycieli" na Filmwebie i natknąłem się na ten tytuł. Od razu dodałem do filmów, które zamierzam obejrzeć. W każdym razie dzięki za informację, Meg! ;)

P.S: Momentami nie mogłem oderwać oczu od Evy Green. ;)

Mnie się podobał ten aktor o blond włosach,nie pamiętam nazwiska,ale przypominał mi trochę Leo Di Caprio za młodu:)

Ale ma bardziej namiętne usta niż Leo:)

Eva Green....wierzę, że nie mogłeś oderwać wzroku...dużo w tym filmie pokazała:)

Mnie ogólnie zaintrygował ten wątek przyjaźni tej trójki, wzajemnej rywalizacji, oj dużo by pisać ale to chyba nie ten wątek. Może dokończymy rozmowę w innym "pokoju" bo nas zaraz wyrzucą. Generalnie bardzo polecam Ci filmy Dolana.To bardzo młody, nieprzyzwoicie przystojny Kanadyjczyk. Porusza trudną tematykę.( "Na zawsze Laurence" - mistrzostwo świata.)Jakby mój facet tak wyglądał, zamknęłabym go w klatce, żeby nikt mi go nie porwał:)

-- 25 wrz 2014, 02:24 --

Lecę spać,dobranoc i do zobaczenia na forum wkrótce:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

farbuję kudły

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie wrzuciłam swoje zdjęcie na "Ludzie z forum" :hide:

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meg1985, tak, dzisiaj siedziałem prawie do rana, bo miałem kilka rzeczy do zrobienia. Godzinkę temu się obudziłem i czas najwyższy rozpocząć dzień. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi