Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

Leżę, piję herbatkę z pokrzywy i trawy cytrynowej, delikatnie przeżywam jutrzejszą pracę (wmawiam sobie, że musi być dobrze!) i przymierzam się do obejrzenia filmu - "Moje życie beze mnie". ;)

"Życie jest za krótkie, żeby się nad sobą użalać. Zajmij się życiem albo zajmij się umieraniem..."

Regina Brett, Bóg nigdy nie mruga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Ciesze sie bo spelnilo sie moje marzenie od 3 lat - zainstalowalam drugi sysop i to bez problemow. Mint jest juz skonfigurowany w jakichs 75%. Na Win 7 jeszcze posmigam jakis czas, dopoki nie zdecyduje ze pora sie rozstac na dobre.

Jakaz to satysfakcja popukac sobie w terminal!

2. Smetki i tesknoty czyli norma jeszcze przez 13.5 dnia. Na szczescie skype mi dziala na nowym systemie.

Et caetera, et caetera ad mortem defecatum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłam tu na chwilkę, a za niedługo włączę sobie relaksację, by rozluźnić się...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Variable, ojej zazyj tabletkę przeciwbólową. ;/

ja usiłuję usnąc mam jeszcze trochę lekarstw i chyba zazyje bo sen jak nie przyszedł tak nie przyjdzie.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoglądam na forum, piszę wiadomość do dziewczyny z którą wiąże pewne nadzieje, słucham muzyki i... chyba to wszystko.

"Gorące żelazo uderz, by iskry uwolnić. Uderz człowieka, aby uwolnić szał. Zaiste, siły wielkiej potrzeba, by człowieka jak żelazo ukształtować." :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robie obiad. Naszlo mnie na cos cieplego. :) Dzis szef kuchni serwuje ziemniaczki i watrobke z cebulka i jablkiem

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Amarant_89, kurde ja z niegotujacych jestem ae nieopatrznie zapisalam sie na fejsie do grupy gotujacych zeby popatrzec i przez nie jestem wiecznie glodna :P cuda tam robia i jakos mnie to mobilizuje zeby tez od czasu do czasu zjesc cos cieplego.

Moim psom i kotu smakowalo :D Mnie tez

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi