Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co teraz robisz?

Anja01

Rekomendowane odpowiedzi

obmyślam sylwestrowe menu :D

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luktar, oj tak.. ja tez jakies dwa lata temu bylam po rzuceniu palenia a wlasciwie po przerzuceniu na e papierosa i na wesele poszlismy. Wytrzymalam ze 3 godziny na tym badziewiu a potem poszlam w szpilach do sklepu i kupilam normalna paczke fajek :D

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luktar, Mush jest przeciwnikiem palenia wiec co prawda poszedl ze mna zebym sie w tych szpilach nie zabila :D ale bez entuzjazmu

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłem w asdzie, 6 litrów coli za 3 funciaki promocja sylwestrowa łoooooot?! :pirate:

Tylko przez te promocje które promują masowe zakupy Brytyjczycy wyglądają tak jak wyglądają, tam wszystko w wiekszych ilosciach jest klika razy tańsze a później nadwaga, otyłość gwarantowana no i śmietniki pełne bo rzeczy typu mięso,nabiał, owoce się jednak szybko psują. No ale za minimalną dniówkę można tam kupić tony jedzenia i to się liczy :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi