Skocz do zawartości
Nerwica.com

CHAD Choroba Afektywna Dwubiegunowa

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy, oświadczam, że syfu narobiliście, każdy post dotyczący OC AC złodziejstwa, pracy moderatorów i innych tego typu spraw zostanie nagrodzony, i nie interesuje mnie ile kto ma stażu na forum i z kim się koleguje. Ja nie z tych łaskawych.

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze jeden post nie na temat i zamkne ten watek i wypierdole go do kosza. Mielismy rozmawiac o naszej chorobie, mysle, ze i wspomagac sie nawzajem, a wyszlo z tego...no wlasnie...CO? Co to za pierdolenie o samochodach, AC, OC, kradziezach, grozenie sobie i wyzywanie sie na otwartym forum?! I nie, nie poleca zadne cholerne osty, tylko z klucza skasowanie konta!

Chryste, ludzie, co sie z Wami porobilo? Do tej pory jakos umielismy sie dogadac, panowala atmosfera zrozumienia i chec pomocy, a teraz z tego tematu zrobilo sie cos ohydnego. Tyle ode mnie w tej sprawie.

sml_serbia.jpgpost-371-1226523954.gifConfederate_Battle.gifsfa10.jpg

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

esprit, dziękujemy za pobyt na forum, życzymy miłej nocy.

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sensson, esprit, nie wiem jak cię nazywać, daruj sobie te dziecinne komentarze. Żegnamy po raz kolejny!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W zwiazku z totalnym burdelem, ktory sie tutaj zrobil, zamykam temat do dnia jutrzejszego. Moze po spokojnie przespanej nocce co poniektorym uspokoja sie niepotrzebne nerwy...

-- Pn maja 30, 2011 8:33 pm --

Temat pozostanie zamkniety. Dla wszystkich chorych na CHAD, podejrzewajacych ja u siebie, lub bedacych czlonkami rodzin osób chorych na CHAD, utworzylismy nowy watek- CHAD- Choroba Afektywna Dwubiegunowa cz.II---->http://www.nerwica.com/chad-choroba-afektywna-dwubiegunowa-cz-ii-t28611.html

Zapraszamy do dzielenia sie doswiadczeniami, smutami i radosciami zwiazanymi z tym choróbskiem:)

sml_serbia.jpgpost-371-1226523954.gifConfederate_Battle.gifsfa10.jpg

KOCOBO JE CPБИЈА!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.