Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

czuję się dzisiaj lepiej, nawet 1 zdrowy wieczór jest odczuwalny.

natomiast....

jak to będzie? mam być dzień w dzień, wieczór w wieczór spokojna?

okrążanie z daleka aptek i imprez i stoisk z alkoholem..., o 20 tabletka - spać,

będę zdrowsza. ale czy szczęśliwsza?

nie wiem co mam pisać.

jak nie ma we mnie mroku, to nie ma nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kacha, przyzwyczaiłaś się, nie wiesz co będzie. Przyszłość nie jest odkryta, może akurat będzie dobrze.

milano3, może zmienił zdanie o swojej orientacji ?

Aniu,, też sobie dzisiaj dojechałem i to aż dwa razy, ty w ten sposób się niszczysz czy to normalne ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vi., wiesz on wcześniej uważał, że jest heterykiem. Ale gdy pocałowałem go po raz pierwszy, powiedział - Kurwa, zajebiście. Później zrobiliśmy to jeszcze dwa razy. Opowiedział o tym swojemu przyjacielowi. Ale może masz racje ? Kurwa, kurwa ... jaki ten świat jest po pie rdo lo ny . !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Basiu,, ja chyba też...

Kacha,, napisz później jak było.

milano3, ja jak pocałowałem chłopaka to było mi niedobrze, więc chyba jednak nie jestem Bi. tu chodzi o zeszmacenie i o karę, chociaż kontakt seksualny może być przyjemny, tylko że S/m...

Więc tak czy owak kara, bo tego nie dostanę od kobiety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

milano3, spróbuj się uspokoić i nie kierować się TYLKO uczuciami, ale też przemyśl sobie wszystko sam dla siebie.

A ja teraz tęsknię i się niepokoję i denerwuję, ale się cieszę, tylko nie wiem, czy jest z czego... i tęsknię... bardzo rzadko mi się zdarza, żeby przy drugim człowieku czuć się w stu procentach komfortowo. Zawsze chcę mieć ludzi przy sobie, ale nie za często ich widywać, nie za długo z nimi przebywać... po prostu wiedzieć, że mnie lubią. A z nim to bym mogła całą wieczność przegadać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aniu,, jak widzisz wszyscy sobie dowalamy i jest mi strasznie źle z tego powodu, ale także szybko się przyzwyczajamy do coraz gorszych warunków, co jest dziwne.

ja też Cię tulę i ściskam mocno :*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aniu,, za nic, być może niektórzy muszą cierpieć.

Basiu,, to, że tam osoby nie są na równej pozycji, i ktoś jest lepszy a drugi gorszy.

Jeśli ktoś lubi i to mu sprawia przyjemność, to czemu nie ale ja nie chcę być pomiatany i móc tylko w ten sposób uzyskać przyjemność, to straszne co musiałem czasem przeżywać...

:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Basiu,, to, że tam osoby nie są na równej pozycji, i ktoś jest lepszy a drugi gorszy.

Jeśli ktoś lubi i to mu sprawia przyjemność, to czemu nie ale ja nie chcę być pomiatany i móc tylko w ten sposób uzyskać przyjemność, to straszne co musiałem czasem przeżywać...

widzę przeciwieństwo w tym zdaniu

to w końcu chcesz być stroną dominującą, czy uległą? skoro uległość nie sprawia Ci przyjemności to po co się pakujesz w związki z elementami s/m?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się staram sobie nie dowalać, od kiedy kiepsko się czuję w krótkim rękawie, bo mam białe blizny po szramach (które sama sobie zrobiłam) na obu rękach i nie wiem czy i kiedy mi zbledną. Nigdy więcej żyletką ani żadnym innym ostrym narzędziem, choćby nie wiem co się działo nie zamierzam robić sobie krzywdy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to w końcu chcesz być stroną dominującą, czy uległą? skoro uległość nie sprawia Ci przyjemności to po co się pakujesz w związki z elementami s/m?

Sprawia mi i to ogromną przyjemność, ba(!) to jest jedyna przyjemność jaką mogę mieć, w normalnych związkach jej nie osiągam :(

Ale nie wiem czy chcesz o tym słuchać.

Pakuję się w te związki nieświadomie i tak na forum nawet dobieram ludzi, żeby była adrenalinka i możliwość porzucenia...

Niestety, robię to nieświadomie a później żałuję albo się okazuje, że znajomości z innymi mnie nudzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawia mi i to ogromną przyjemność, ba(!) to jest jedyna przyjemność jaką mogę mieć, w normalnych związkach jej nie osiągam :(

uległość czy dominacja w końcu?

i o co chodzi z tymi "normalnymi związkami"? s/m znaczy że związek nie jest normalny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://andante.wrzuta.pl/audio/3HGv5nfDjKd/

ten kawałek oddaje jakoś mój nastrój. Muzyka przede wszystkim

Radku uwielbiam ten kawałek.

Basiu? Teraz przeczytałam,że mówisz o tym co czujesz.

Nie przypuszczałam ,że miałaś wcześniej z tym problem.

To naprawdę sukces.Zaczynasz mówić o tym co Cie boli i to w dodatku do osób dla Ciebie ważnych.

Super!

Krzysiek, widzę,ze zaczynasz się otwierać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.