Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaburzenia osobowości (cz.I)

Słowianka

Rekomendowane odpowiedzi

wypierdalam te sertraline w chuj, mam ogromną somatyzację nawet jak ją biorę.. mam palpitacje, uczucie niepokoju, znowu mi się węzły somatycznie powiększają bo z domu nawet nie wychodzę, zaraz się chyba uduszę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

następna...

paradoksy, Bacha.... nie rób tak.... raz bierzesz, raz nie bierzesz, nic dziwnego, że Twój organizm wariuje.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ja po 2 mięchach na sertrze dalej się czułam traumatycznie.

ogólnie sertra na początku dała mi największą traumę ze wszystkich leków które w życiu brałam.

Bacha, nic nie rób sama, albo zmniejsz se dawkę.

No i jak wrócisz tutaj, to natychmiast do lekarza. Błagam Cię.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie na zaburzenia osobowości.......

na gratisy, które dostajemy wraz z nimi.

w ogóle zaskakujące pytanie. wiele osób z zaburzeniami osobowości wspomaga się w leczeniu farmaceutycznie.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie wiem czy zadziała, bo dzisiejszy dzień jest dobrym, żeby się zniszczyć.

Nienawiść zaczęła się kotłować już od popołudnia, dotknęła jakby Boga ( mam nadzieję, że jednak nie ), i wszystkich a szczególnie mnie.

Mam nadzieję, że leki w końcu zadziałają i przestanę się bać, bo to mnie już tak męczy, że nie mogę wytrzymać...

Basia, nie odstawiaj leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wujek_Dobra_Rada, Gówno Ci do tego. Odezwał się radzący sobie ze wszystkim. Wszystkowiedzący i najmądrzejszy.

Korba, 225mg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wytrzymuję już tego napięcia, tego bólu, tej bezradności, tego strachu....

nawet nie chce mi się ozdabiać..., chcę przestać czuć, chcę się znieczulić.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba, ja z kolei czuję ból, lęk przec ch*j wie czym, ścisk w klatce i nosi mnie okropnie

ten dzien jest jakiś megadziwny

tylko dzisiaj: rano źle, potem lepiej, po południu najlepiej, a teraz totalny zjazd w dół

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coma, Wspierałem Cie jak mogłem. Natomiast księżniczka w doopie to miała, odyzwając się z łąską bądź nie. Jeśli tak:

To rozmowa przebiegała -cześć, - cześć, ale chujowo się czuje...Sorry ja się już w to nie bawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.