Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Sabaidee,

gratulacje Jacku za 5 tys. postów.

Boli mnie dalej jakaś masakra po prostu.

-- 09 lis 2011, 23:43 --

Mam ochotę na frytki, ale nie mam frytek, takie dobrze wypieczone chrupiące z keczupem, mniam, mniam. :-| .

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również wszystkich witam :D:D:D

Kurcze, głodna się robię :shock:

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nic nie jem. Za dużo zielonej herbatki piję, bo coś czuję, że od jej picia apetyt mi rośnie.

Najtrudniej jest widzieć słońce… wierzyć w słońce i nie czuć ciepła. /H. Poświatowska/

Nigdy, nigdy nie żałuj, że zrobiłaś cokolwiek, jeśli robiąc to, byłaś szczęśliwa /Dorotea de Spirito/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laima, bo Ty to w ogóle chudzina :( ja mam panikę że zimą przytyję, ale mam teraz te lęki przed jedzeniem, nie mówiąc już o słodyczach, uraz taki że szok,, więc może będzie ok..plus spacery..może jakieś ćwiczenia w domu wymyślę..no ja mieszkam w bloku więc z psem trzeba chodzić tak łatwo nie ma, ale może to i dobrze, dla mnie lepiej bo coś mnie wyciąga z tego domu..dziś szliśmy szliśmy nagle zawracamy patrzę a jesteśmy tak daleko :shock::shock: musiałam się zmuszać żeby nie zacząć biec z powrotem..

ja lubię tylko zwykła herbatkę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zmywam, bo jutro będę nieprzytomna :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30,

na razie sie przeciw bólowymi ratuje zaraz ide zarzucić , gorzej że dlugi week jest w polandii, wszyscy znajomi mnie suchodołem straszą i ja juz prawie wierze ,że to cholerstwo mi sie robi , do jasnego pio :twisted: runa

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.