Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Kto to widział, ludzie! Co to, co to to, kobieta wyzwolona, soków jej się zachciało, jakie to nowoczesne, soki, soki..!

... dobra spadam, bo zaczynam bredzić ;p

Wesołych Świąt i dobranoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, bez przesady , ja jestem bardziej od napraw ( wiem , że zlew jeszcze nie naprawiony :P ) :D nie mówię , że wszystko lepiej , bo siostra lepiej ode mnie sprząta zresztą kobiety mają taki wrodzony talent do tego :D

Saiga, :lol: trudno się z tym nie zgodzić :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siddhi, :lol: wesołych świąt ;)

Tomcio Nerwica, od psucia chyba, a nie od napraw :P to ja wole byc beztalenciem :P nie no żartuje, muszę się czymś zajmować w przerwach po między darciem się na brata i oglądaniem realu :P ale może mi brat teraz sok nowy przenieść, bo się boje po domu po nocy chodzić :P

-- 24 gru 2012, 00:48 --

Saiga, nie mam dywanu :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, no właśnie ja tak dbam o siostrę , a siostra na mnie krzyczy jeszcze :P ładnie to tak na braciszka krzyczeć ? :D przyniosę siostrze ten sok , tylko niech siostra pije z dala od telewizora :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, no jakbym krzyczała to by się brat rozpuścił jeszcze i co? a i tak już zrzędzi, narzeka, upierdliwy jest i tylko by piwo pił :P ale ok, w sumie już 24, więc mogę spróbować być miła :D dzięki za soczek to ja może brata obleje?? :D

-- 24 gru 2012, 01:14 --

Saiga, może w ogóle własne ognisko rozpalić? albo pochodnie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale czasem to siostra tak krzyczy , że na uszy nic nie słyszę po takim wykładzie :D niech siostra nie próbuje być miła , bo kiepsko wychodzi , wole juz jak siostra mi dogryza jakoś się przyzwyczaiłem :P no mnie może siostra oblać , tylko nie telewizor , trudno poświęcę się :D

Saiga, zaraz do sąsiada po słomki pójdę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, a ja potrafię być miły dla siostry , ale tylko jak coś od siostry chce w innym wypadku nawet mi się udawać nie chce :D nawet w święta się chce mnie siostra pozbyć , ale tak łatwo nie ma , do kolacji przeżyje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hahaha, ja nawet wtedy nie muszę być miła, wystarczy, że się wydrę :P ale... kolacji nie ma... chyba, ze brat cos ugotował ja dziś bylam zajęta... :roll: w ogole to prezent, dla brata mam, ale w sumie to się zastanawiam, czy bratu dać czy by sobie nie zostawić :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mimo że wczoraj męczyłem się od 2 nocy do 20 to gówno to dało i znowu się obudziłem przed chwilą w pełni sił.................................................

Za pare godzin znowu bede zapraszał do dziennego :<<<<<<<<

Co tam u Was ? :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.