Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bardzo śmieszne :P no dobra, niech brat je, bo brat chudziutki,a musi mieć silę by na mnie pracować :P bo jakbym bratu i do wiadra polała to by brat wypił jednym haustem, wiec bratu trzeba dozować ;)

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, te pierogi to ja sobie zostawię na póżniej :D po świętach zjem gdy znów lodówka będzie pusta , a teraz wole się napić , bo człowiek nie wielbłąd pić musi :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, a brat to już w ogóle napić się musi na kazdym miesjcu i o każdej dobie :P a te pierogi to po świętach już niesmaczne będa :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, jak tu nie pić jak tu codziennie jakaś okazja jest :D np dziś znów imieniny obchodzą jak podawali w radiu genowefa i haralumpiusz , to trzeba za ich zdrowie wypić :P dobra to zjem teraz , choć nie mogę już patrzeć na jedzenie , ale jestem pazerny to się zmuszę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Masz rację , dziewczyny ze Stolicy nie są komercyjne , albo ja na takie trafiam , ogólnie ciężko zauważyć przejeżdzając nawet autem. Bardzo mi się to podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co Wy wiecie, najlepsze dziołchy so z górskich okolic i Krakowa :D

Tomcio Nerwica, no wiem, nie wypić czyjegość zdrowia w jego imieniny to obraza :P brata by trzeba tej pazerności oduczyć, żeby się nie skonczylo tak jak z realem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bittersweet, badań nie mam , ale z obserwacji to wiem :D

Pitu, no z tymi dziewczynami w Warszawie pod tym względem jest dobrze :D

Snejana, chyba najgorsze wiem , bo siostrę mam z Krakowa :P ostatnio dzwonił Florentino Perez prezes realu i powiedział " gdybyśmy się wtedy na twoje warunki zgodzili , to dziś barcelony nie byłaby pierwsza ... ale teraz cię nie zatrudnimy bo za stary jesteś " życie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ok, najgorsze pod wzgledem charakteru :twisted: ale to samo można powiedzieć o facetach z Warszawy, upierdliwe to i pazerne :evil: widzisz, real też był pazerny zatem :P teraz został tylko ten FC Łochów albo Video cośtam :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, ale mnie siostra podsumowała :P tylko taki pazerny nie jestem , bo te pierogi dałem nosorożcowi :D biedaczek na mrozie stał , bo go siostra na świeta do domu wpuścić nie chciała , to niech ma coś z życia i wreszcie coś zje oprócz szyszek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.