Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Snejana, O nie , niech się siostra trochę pomęczy teraz :D i zapomniałem zapytać za co dostałem ? :P

Swoją drogą pamiętam historię jak facet się zataczał na ulicy , klękał co jakiś czas aż w końcu usiadł na krawężniku i siedział tak z pół godziny :D to było w święta ale wielkanocne , aż w końcu przyjechała karetka i podali mu coś na otrzeżwienie , coś mu wstrzyknęli i po tym normalnie wstał i w miarę prosto poszedł do domu ... odchodząc powiedział do sanitariusza " panie , coś pan kur*a najlepszego zrobił " :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, bo tak piosenka jest przefajna :D kiedyś słucham tego chyba cały tydzień :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, hahaha, jaka historia, brat :lol::lol::lol: pewnie poszedł do domu się na nowa naj*bać :lol:

w sumie nie wiem, za co brat dostał, po prostu bylam zła, przepraszam :-|:D

-- 24 gru 2012, 23:20 --

Saiga, :lol:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Svafa, Nie,wraz z wywietrzeniem gorzoły i cały humor znikło,zostało coś na wzór chłodnej obojętności,spokoju.

Jakby wszystko nagle straciło znaczenie.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, dobra trzeba siostra otworzyć następną flaszkę :D ale wałek siostra odłoży do kuchni żebym się czuł bezpiecznie :D

Cos towarzystwo trzezwieje

Można temu zaradzić

finlandia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, Tak czytam Twoją wypowiedź i chyba wiem jakie zdarzenie masz na myśli ten film można obejrzeć w internecie , po tym zdarzeniu już nigdy nie wypił , ten film można obejrzeć poniżej. To prawda dostał zastrzyk.

[videoyoutube=dAfzB0VVrxM][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, nie za drogą brat tą wódkę kupił?? a zresztą :P dobra, odkladam wałek i pijemy :P najwyzej potem brata pusta butelka uderze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, dobra trzeba siostra otworzyć następną flaszkę :D ale wałek siostra odłoży do kuchni żebym się czuł bezpiecznie :D

Cos towarzystwo trzezwieje

Można temu zaradzić

finlandia

to ja przyniosę zapoje, oczywiście 3cytryny

:mrgreen:

Edytowane przez Gość

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, trochę za droga , najwyżej będziemy głodować przez tydzień :P ten wałek to niech siostra jeszcze zostawi , bo się pierogi skończyły :P nie ma takiej opcji ja będę polewał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.