Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, nie denerwuj mnie, najpierw trzeba mieć ten śnieg :P

Tomcio Nerwica, mam to po bracie :P

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie, początkiem mojej nocy :P ale jak chcesz to teraz Ty się możesz czymś oblać :P

-- 24 gru 2012, 00:08 --

luk_dig, oddawaj :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saiga, nie, początkiem mojej nocy ale jak chcesz to teraz Ty się możesz czymś oblać
uuu, sok - poprzeczka wysoko postawiona, Saiga, teraz nie wypada niczego słabszego niż wrzątek :twisted:

a ja mogę potem płynem do chłodnicy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, bo piwo se sama biere :P zresztą śmieje się brat ze mnie, wielki przewracacz choinek i latarni :P

-- 24 gru 2012, 00:14 --

Siddhi, a może benzyna albo kwasem?? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siddhi, na początek może :P

luk_dig, ok, pójdę na spacer to jakiś poszukam przy drodze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, siostra nie powinna pić piwa , tylko soczek właśnie , a dlaczego to nie będę mówił , bo znów dostanie mi się za szowinizm :D jak przewracałem latarnie to się siostra ze mnie śmiała ,a teraz ja mam okazje , to się pośmieje z siostry :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ależ proszę, ja też się siebie śmieję :P kurcze ale jak piwo piłam to nie rozlewałam, a soczek tak, mam za słabą głowę do soczku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, dobra to teraz soczki też mi brat otwiera :P w ogóle wszystko może brat otwierać i robić, bo bratu lepiej wychodzi :Pale jestem cwana, będę się mogła poobijać oj tam bałagan, teraz wszystko ładnie owocami pachnie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.