Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Vian, Serio, chociaż ona ma 23 lata :oops: Ja nie czytałam nigdy, muszę naprawić błąd ;)

Ja to od mniej więcej tylu czytam co jakiś czas i jeszcze mi się nie znudziło. ^^

Rozbrajający chłopak.

A druga seria, którą też tak lubię i ktora zawsze mnie rozbraja, to Adrian Mole. Znacie?

Wiola, stresuję się, bo na jednym forum zapytałam, czy znają chomiki z fajnymi ebookami po angielsku i... mnie zbanowali... ^^' Tak o.

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vian, :shock: To jakieś kretyństwo. Nie wolno reklamować konkurencyjnych forów i tyle.

Nie znam, ale muszę młodą zapytać, pewnie zna.

Ja tego jako dziecko nie znałam, dopiero jako dorosła przypadkiem poznałam przez koleżankę (nota bene panią filozof, co do poduszki czytała Kierkegaarda ;-) ) i najpierw myślałam, że ten Adrian Mole to też jakiś filozof :lol: A się okazało, że to to:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Adrian_Mole

Fajna, śmieszna seria, taka na pochmurny dzien.

Książki "dorastają" razem z bohaterem, więc pierwsze są z punktu widzenia dzieciaka, ale kolejne już są raczej dla dorosłych.

@Monar

Sextrener się obraził na mnie i na Candy i nie chce z nami gadać. :lol:

Jesteśmy katolskie konserwy :mrgreen:

"Niewiele można sobie wyobrazić zagrożeń, którym porządny młotek nie mógłby zaradzić."

Lisbeth Salander

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mojej propozycji nawet się nie odwołał, czy potrzebuje wolontariuszki. Chyba nie spełniam wymogów :mrgreen:

Kurcze od tego jest wolontariat - żeby zdobyć doświadczenie ( a potem innym pomagać) ... Zawiodłam się. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiola kij, po tym co sie dowiedzialem ja moge przyjechac do ciebie na jeżu :shock: karnym

Edit: to bylo do poprzedniego postu o strusiu onaniscie haha :D

Edit 2: To co ja mam robic?

Edytowane przez Gość

Podpis usunięty ze względu na użytkownika hooain :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.