Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

luk_dig, Pewnie pomyśli , że trafiła pod właściwy adres :D a co do grabarzy to namówię siostrę na wyjazd do Łodzi :D

Snejana, A kto powiedział , że szynszyl utopi się przypadkiem :twisted: i wole chrapania futrzaka niż miauczenie tego gryzonia który zjadł mój sernik :-|:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, to szynszyle miauczą? :D:D dobra idzie brat bo sama pod mostem to ja sie boje :zonk: biedny szynszyl :-| ale jak wpadnie do rzeki to ja za nim pośle futrzaka na ratunek :mrgreen:

a nasz miauczy od kociej karmy zapomniałam, bo za czesto mu chyba sernika daje :roll:

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, widziałam :mrgreen: ten koleś ma niegorszy wytrzeszcz od Ezila :D :D

"I czemu głupi człowiek czepia się tak uparcie popełnionej omyłki, czemu poraniony, pokaleczony, świadomy, że idzie złą drogą brnie wciąż dalej, ciągle się łudząc, że to może nie była omyłka?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, ale fajnie, to my ubierzemy sie z szynszylem jak włóczykije :D nie wiem czy to jest dobry pomysł zeby brat futrzakiem do Łodzi jechal, zadna latarnia sie nie ostanie

że o stanie biednego futrzaka nie wspomne :-| wie brat co, jednak ja do tej Łodzi pojade, brat sobie urlop zrobi :mrgreen:

-- 15 lis 2012, 01:19 --

luk_dig, :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Snejana, Umówmy się tak , siostra jedzie z futrzakiem , a ja zostaję z szynszylem :D za ten sernik zrobię mu kurs z nurkowania i gdy będę go karmił glonami , to zatęskni za kocią karmą :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, szynszyl :( :( umówmy sie tak, jak brat tak zrobi to brat przejdzie na scisla diete zlożoną z najtanszej kociej karmy :evil:

-- 15 lis 2012, 01:33 --

dobra moze ja ide spac, nie chce jutro wystraszyc dzieci swoim wygladem za bardzo ;):D

dobranoc brat :papa: dobranoc szynszyl :papa: dobranoc futrzak :papa: dobranoc wszyscy inni :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, ja mam teraz gorszy problem niz zimno, a mianowicie owsiki w nosie ;) a tak na seria to martwię sie o swoja psychikę z każdym, ym dniem jest ciut gorzej. :(

silence_sadness, bo noc jest nieprzenikniona tajemnicą ;)

Edytowane przez Gość

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.