Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

jak nazywają się zęby małych murzynków?

kiełki bambusa :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie! Czy moge liczyc na kogos z was? Musze wstac o 3do pracy a budzik nie zdola mnie obudzic taka jestem w tym tyg padnieta i zmeczona problemami ze snem:-(

Slowa zlewaja sie w falszywy ton gdy nadwrazliwosc jest jak bilet w jedna strone stad... Musze leczyc sie na bol i strach.

Ja tancze a niebo gra!!! :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy moge liczyc na kogos z was? Musze wstac o 3do pracy a budzik nie zdola mnie obudzic

To może kawa powinna pomóc , a jutro weekend , więc będziesz mogła pospać trochę dłużej i nadrobić zaległości związane ze snem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomcio Nerwica, niestety nie moge pic kawy-szkodzi mi na zoladek:-(:-( pytalam tu raczej czy ktos z Was moze nie bedzie o tej porze spal??

Slowa zlewaja sie w falszywy ton gdy nadwrazliwosc jest jak bilet w jedna strone stad... Musze leczyc sie na bol i strach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mara_, ale ja teraz musze zasnac a o 3sie obudzic w sensie ze otworzyc oczy I wyjsc z wyra bo pozniej to juz jakos pojdzie a wiem ze budzika nie uslysze to potrzebuje by ktos mnie obudzil...

-- 27 paź 2012, 01:12 --

hasacz, piszac do mnie az wstane;-):-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak. o 3 napisze do niej na gg haha

ale o wiele lepiej zainstalowac sobie tego antywirusa awast czy jakos tak. Zasnalem kiedys przed lapkiem i ok 4 w nocy na pol bloku "BAZA WIRUSÓW ZOSTALA ZAKTUALIZOWANA" :D

Gdzies nawet czytalem o takiej samej akcji,tylko wlaczylo sie to gdy.... jakas para uprawiala seks :D

Podpis usunięty ze względu na użytkownika hooain :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.