Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

czuję ,ze zaczyna się robic kiepsko znowu :arrow::(:cry::why: ,

ć???Az mi głupio pisać to co pisze bo ciezko mnie sie przyznac do tego samej przed sobą, ale taka jest prawda

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, ale chyba lepiej to "coś" poczuć i wyrzucić z siebie niż tkwić w takim "nie wiadomo" jakim negatywnym uczuciu i czekać aż zeżre od środka. To chyba jeszcze gorsze....tylko musisz jeszcze nazwać to "zaczyna sie robić kiepsko" co to jest, myśl, emocja, czy tak po prostu samo z siebie ( a dobrze wiemy, że nic nie bierze sie z niczego i wszystko ma swoją przyczynę i skutek)..tylko trzeba to w sobie znalezć i uświadomić sobie, wtedy łatwiej to zwalczyć, pozbyć ie tego dziadostwa...

-- 25 lip 2012, 02:46 --

acha....nie musisz sie doo tego nikomu przyznawać, to Twoja osobista sprawa ale prędzej czy później będziesz musiała ją rozwiązać i nie ma sie tu czego wstydzić...

Nawett jeśli to "coś" głupiego...każdemu zdażają się głupie sprawy, których potem zaluja...albo nie...zależy od podejscia do sprawy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Verona,

hejka wywaliło mnie z forum na trochę, wiesz pewnie przeczytąłaś mojego całego posta, którego jednak skasowałam :? , pewnie źłe ,ze go kurna skasowałam i pewnie masz racje tylko sie zastanawiam czemu mam z tym taki problem, ludziom pewnie sie trudniej przyznac do tego,ze biora psychotropy a ja nie mam z tym najmniejszych problemów ,al eja jestem pokręcona więc mam pewnie odwrotnie niz wiekszość :bezradny:

Kto utraci raz będzie zawsze czekać

Zatrzymujesz czas i zaglądasz w przepaść

Zostaje smutek i tylko smutek

Ostry jak nagły serca głód

Wiatr co zwala z nóg

Smutek i ty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, nie wiem jak inni i w zasadzie nie interesuje mnie to , "co kto i jak" ale ja też nie mam problemu żeby o tym powiedzieć, ze się leczę i biorę leki. Oczywiście nie głoszę o tym całemu światu i wszystkim dookoła, tylko wtedy jak akiuat rozmowa zmierza ku takiemu tematowi...i o dziwo nie jestem traktowana jak odludek bo każdy "coś" słyszał albo "coś" wie na taki temat a nerwica....to juz temat rzeka...wszyscy ją mają :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No u mnie bezsensownie i bezcelowo. Czuję, że moje życie pozbawione będzie komentarza. Zakopią i pójdą. Żyję, bo żyję. Umrę sobie kiedyś zwalniając miejsce innym pechowcom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oprócz tego, że siedzę tu na forum, to objadam się słodkościami i tak się trochę nudzę... Ale ponudzę się, ponudzę, aż w końcu mnie przymuli i padnę. Szkoda tylko, że zasnę wtedy, gdy dzień się zacznie. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pewnie też tak zasnę. A potem cały dzień skopany... Ehhh

-- 28 lip 2012, 05:29 --

Ja się chyba poddaję. Mam dziś tyle roboty, że muszę choć trochę się kimnąć, bo inaczej nie wyrobię.

Dobranoc.

Problemem nie jest problem. Problemem jest Twoje nastawienie do problemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.