Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

tahela, no mam nadzieje ze juz lepiej, nie na tyle zeby calkiem odstawic ale jakies pifko jeszcze musi byc :? no wiem widziaialam ze nie ma kavczora ale podpis jest :D

Candy14, :papa:

i ja sie zwijam, moze jakis film włacze :papa::papa::papa::papa::papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie sobie przypomniałam,ze prania nie wyjełam z pralki, ech jutro sie wyjmie ;)

-- 05 cze 2012, 01:05 --

petra,

papatki ja sobie serial,

fajnie ,ze lepiej u Ciebie , mam nadzieję, że wytrzymasz, powodzenia w kazdym bądź razie ja też se chyba będę zwijać mi w końcu serial zapodam , mam połowę zolsany po wczorajszym , jeszcze się wywietrzy jak nie wezme :!::?

-- 05 cze 2012, 01:09 --

petra,

ja ostatnio z kolega sie trochę zmasakrowałam, całonocna rozmowa -przy dwóch butelkach wina a wcześniej spacer do lasu i po piwie, ale raz na parę miesięcy chyba mozna, obydwoje potrzebowaliśmy rozmowy takiej porządnej i wyluzowania , chyba dobrze nam to zrobiło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem DDA. Byłam w 2 związkach do tej pory. Teraz od 1,5roku jestem w trzecim. Myślałam , że jestem z normalnym facetem w końcu. :why:

Ale on ma problemy z wyrażamiem emocji i przenosi to na siebie. Wczoraj jak się trochę pokłociliśmy to zrobił sobie zadrapanie na ręce widelcem. Nie przy mnie. Ja byłam w innym pokoju.

Potem zobaczyłam to i myślałam, że to kot go podrapał, ale powiedział mi prawdę.

Jezu, myślałam, że w końcu jestem z kimś normalnym, że ułoże sobie życie, a tu... Mamy się w tym roku zaręczyć,mamy wspólne plany na życie razem, założenie rodziny. Boję się, że będzie się to powtarzać i nasilac.

Nie wiem co mam robić, za długo słuchałam od ojca że przestanie pić, że wierzyć w słowa "Więcej nie zrobię nic tak głupiego; przecież nie zrobię sobie krzywdy".

A za słaba jestem by odejść. I wydaje mi się przynajmniej, że kocha.I tak źle, i tak niedobrze.

Poradźcie coś, proszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.