Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

No i coś widzę ,ze dzisiaj ludzie padają jak muchy szybko, ja wczoraj sie wspomogłam 5 mg Zolsany ładnie mnie uśpiło bez żadnych jazd a po 10mg miałam już lekkie jazdy, o których pisali również inni, więc wszystko to zależy od dopasowania dawki, tak by uśpiło i by firanki w pokoju nie były rozkołysane jak wierzby na wietrze a dzisiaj nie chce brać.

-- 22 lut 2012, 00:45 --

Vett, nextMatii, paradoksy,

dobranoc kochani

girl anachronism,

witaj widze ze ty dzisiaj hipo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem myśłe ,ze ja napraw e mam nie halo , mowi sie trudno i zyje sie dalej, nawet jak ciężko, jestem niedefiniowalna po prostu. :bezradny:

Angelo24,

nie mow ,ze śpisz jak byłeś taki rozhulany przed chwilą bo ja w ogole coś zasnąć nie mogę, nawet ani ani mnie się nie chce :twisted:

-- 22 lut 2012, 01:57 --

Jest ktoś czy mam spadac na serial Ziemia ostatnie starcie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism,

fajnie ,ale mi znowu padł nastroj z powodu pamięci , kończę moja lampke wina, butelka opróżniona w sumie to na jedną lampkę tylko było wypiłam wasze zdrówko razem z Amelią 83, która gdzieś zbładziła :twisted: i teraz mam ochote znow popłakać, jak tam Twoje hipo , co Ci tam chodzi pogłówce , jakieś głupie pomysły?

-- 22 lut 2012, 02:14 --

amelia83,

papatki :comone:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

petruszka30,

hej a co się stało,że Ty zła ? ja to smutna znowu ale u mnie to juz przeszło w stan chroniczny, oglądnęlam odcinek do końca Ziemi ostatnie starcie teraz mam juz następny w pogotowiu, zrobiłam sobie kisiel gorący kubek wisniowy i sie przymierzam do nocnego relaku o ile to słowo relaks moze funkcjonowac w moim stanie, od maja zjazd.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ala1983,

za duzo brałaś i teraz ciężko ,znam ból bezsennosci :? , najgorzej to regularnie zacząć to brać bo później uu, ja próbuje zasnąc ,ale tez mi coś nie idzie . 3mam za Ciebie kciuki i mam nadzieje, ze wytrwasz, ja wczoraj zolsanę na zolpidemie sobie zapodałam,ale dzisiaj próbuje bez niczego moze jeszcze hydro wezmę bo to takie nieszkodliwe jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, Bezsennosc to pół biedy, najgorszy jest u mnie niepokój ruchowy... ciągnie się to już długo.. mimo, że już prawie zeszłam..nie wiesz ile to jeszcze będzie się ciągnąć? Brałam dosyć długo ale dokładnie nie wiem ile.. no i dawka nie aż tak kosmiczna bo 1 mg alprazolam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ide pochydroksyzynkę jednak.

-- 22 lut 2012, 03:14 --

Angelo24,

Co za robota po nocach hihi , coś mi sie skojarzyło, ale(przemilcżę), podejrzana robota panienki macie być grzeczne :D:?::nono::nono:

No tak głodnemu jedno na myśli :P Nie no nie podejrzana a bardzo męcząca psychicznie. Mianowicie analizowanie, analizowanie i jeszcze raz to samo. A panienek tu brak :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angelo24 bardziej chodzi o spanie a dól smutno to wiesz jak jest

-- 22 lut 2012, 03:37 --

ala1983,

nie wiem ,ale ztego co czytałam i słuchałm audycji w radio o lekomani to sprawa bardzo indywidualna i zaden lekarz nie powie ile to bedzie trwało zalezy jak biologicznie mocno organizm jest uzależniony i psychicznie również, także raczej trzeba czekac i nie sugerowac sie jakimiś terminami podanymi przez innych bo to naprawdę moze być róznie, to tyle z takiej tam mojej wiedzy , którą gdzieś kiedys zdobylam i zapmiętałam i raczej tego się trzymać bo to nie były opinie żadnych internautów tylko fachowców,

Angelo24,

no tak winny sie zawsze tłumaczy i od głodnych innych tutaj wyzywa a co Ty tak analizujesz jęsli można jakas ekonomia, socjologia, dane statystyczne, inwestycje etecera :?:

girl anachronism,

na mnie własnie ona też nie za bardzo miansegen raczej mnie pobudza i jakoś tak lepiej mi po nim wiec mam chyba dziwny organizm.

-- 22 lut 2012, 03:39 --

Angelo24,

wiem kamień filozoficzny z pewnością :arrow::idea::idea::idea::!::?:

-- 22 lut 2012, 03:45 --

Ja się rozpisałam jak jakaś pitolona Maria Dąbrowska dzisiaj w tych nocnych a teraz mykne na seriala i bede was dogladać z doskoka ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.