Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*,

ja chodze na siłkę gdzie jest taki trener ogólny i jak ktoś nowy przychodzi to wszystko tłumaczy, trnener jest w cenie karnetu mozna by rzec, na początku sie nie wie, ale zaraz człowiek sie uczy , mozna też ludzi popytać, polecam Moniś,

Abstrakcja,

hej to z mailami nie jest mi obce tez tak mam ,ale żeby od razu nienormalna po prostu tak mam, ze boje się otworzyć maila bo w mojej głupiej głowie sie roi nie wiem ,ze co tam bedzie hihi, po prostu tak mamy i tyle trudno :silence:

dobra kochani ja wzięłam kilka hydro a jak nie podziała to zapodam sobie coś mocniejszego, poki co branoc właczę sobie serial i spróbuję zasnąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Ostatnie pol roku, to dla mnie tragedia. Wszystkie demony przeszłości wróciły i to ze zdwojana energia, i droza moja umeczona psychike. Musze sobie jakos poradzic z tym. Przynajmiej juz wiem od czego/kogo moje kłopoty sie zaczely, a moanowicie od mojego pojebanego ojca. Jak na swoje 26 lat strasznie niedojrzale sie czuje. Przepraszam za moie marne wypociny. Nawet nie wiem czemu, to napisalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.