Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, nie kpię, mój drogi, skąd Ci się to wzięło? Zawsze tak naskakujesz na ludzi?

Też pracuje po 12h, aktualnie codziennie. U mnie to wygląda tak, że cały dzień jestem nieprzytomna, na wieczór się "rozbudzam", nie potrafię zmusić się, żeby pójść spać i następnego dnia znowu jestem nieprzytomna i tak w kółko. Więc chociażby drzemki mogę zazdrościć.

"Jestem toksycznym produktem odpadowym aktu stworzenia."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sypiam, z tego co piszesz nawet więcej niż Ty - chodzę spać koło 2-3, powinnam wstać trochę po 7, ale przesypiam wszystkie budziki i regularnie się spóźniam ;) Ale z natury potrzebuję 10h snu, a teraz z tabletkami to i z 12, więc tak czy inaczej mam duże braki. A pracuję w galerii handlowej, aktualnie w dwóch punktach, żeby sobie dorobić - dlatego prawie codziennie.

Ale to jest nic. Mam w pracy takiego ochroniarza, co za dnia jeździ 8h ciuchcią dla dzieci, a potem widzę jak zaczyna nocną zmianę w ochronie... I następnego dnia znów widzę go na ciuchci... Jak ON funkcjonuje...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bądź przy mnie.

kto się zgłasza na ochotnika?

chociaż ............ źle to wyszło. ale nawet dopłacę za ciepło w moich żyłach.

Jeśli masz cel i okazję jedyną w życiu, by ziścić każde swe marzenie, chwilę, która wszystko zmieni - chwytaj ją.

F60.31 F38 F33 F31

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korba ma głód krwi:P

Ach, i przychodzi tu co wieczór szukać ofiary... tzn. ochotnika? ;D

Kicikici, masz na myśli temat o dzieciach? ;)

Dla mnie akurat praca jest spełnieniem,lekiem,sprawia,że łatwiej jest znosić codzienność..życze wam spokojnej nocy.KeFas:) pozdrawiam..

Więc i tego można Ci pozazdrościć ;)

Gdzie KeFas? O.o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.