Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

Zima

Zima pora jest wesoła

Zasypana cała szkoła

Przyszła zima

Pisaku ni ma

I ślisko w około

Jaś pierdoła się poślizgnął

I leży przed szkołą

A Małgosia skarżypyta

Tak się mówi w szkole

Jako pierwsza z wszystkich dzieci pomogła pierdole

Bardzo pozytywnie wypadł czyn jej w oczach szkoły

Od tej pory mówią o niej dziewucha pierdoły

Marcin Daniec fragment wiersza Cztery pory roku

Kiedyś nauczyłem się całego na pamięć, ale to wtedy strasznie się nudziłem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Morfik,

cos czasem zaskakuje tak , aj pamietam do tej pory leklame batonika milky Way sprzed 20 lat

Czy wiecie co moj syn zrbił dziisaj rano , ni niej ni wiecej , tylko wziął batonik...

sama nie wiem czemu mi sie to tak wryło w pamięc , ale pamietam dokładnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ka_Po,

Skoro musisz to dobranoc.

-- 17 sie 2011, 23:23 --

Mataforgana,

Ja z przypadkowymi to tylko ten wypadek mam. Owszem mam sytuacje ,które sa wemnie jakby były wczoraj a działy sie lata temu i wywołuja emocje , ale to nie są niestety sytuacje przypadkowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore,

a mnie Baska tak jakos troche zniesmacza , to znaczy ulegam ogólnemu tredowi usmiania sie z niej , ale ogólnie czuje takie zazenowanie jak na nia patrzę.

Baśka Kwarc wzbudza moje zainteresowanie w aspekach socjologicznych i językoznawczych.

Oczywiście jest chamska i niejednokrotnie jedzie po bandzie, ale są odcinki, w których porusza naprawdę ciekawe tematy np.: oferty pracy w gazetach (odc. Dziobanie), gry smsowe (odc.BMW za sms) albo perypetie Polaków w ambasadach USA (odc. Konsul). Jest brutalnie szczera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Morfik,

Nie bój sie Morfik, przezyłes juz kilka dni w swoim zyciu i dałes radę. Jutro nie bedzie gorsze niz dzisiaj , bedzie słonce, bedzie jasno i bedą sytuacje, które dobijaja ,a le beda tez takie ktore może cos rozjaśnia. Moz eoudzisz sie nagle w twojej głowie cos sie przestawi , popatrzysz i poczujesz jakies ciepło i radośc z tego że zyjesz i jesteś. Życze ci tego naprawde z całego serca.

Mnie się tez płacz włacza i brak spokoju.

-- 17 sie 2011, 23:41 --

halenore,

W aspektcie socjologicznym i językowym na pewno jest ciekawa, no rzeczywiscie jest w niej taka prostota, która nie owija w bawełnę , wali prosto z mostu ale czesto trafnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tahela, nie płacz, niech chociaż z naszej dwójki ty będziesz się jeszcze jakoś trzymać. Wystarczy, że ja ci jęczę cały czas. Rozchmurz się, moge Ci napisać to samo co Ty napisałaś Wioli. Pomyśl, że przynajmniej jedna osoba na tym forum(ja!) myśli o tobie i nie chce, żebyś za mocno się smuciła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.